Evenement 25-10-19 : Noorse Sjamaan - Prive-sessies


Noorse Sjamaan - Prive-sessies

Houder:
Nordic Shamanism
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
vrijdag, 25 oktober 2019
  Locatie:
Centrum Voeljefijn, Zwijndrecht
Tijd:
09:00 tm 22:30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 150,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
cultuur
  E-mail:

tbruinenatgmail .com

Nordic Shamanism - Down to earth spiritualiteit

De privésessies met deze Noorse Sjamaan zijn een echte aanrader!

Christer is een man die op lagen kan werken waar maar weinig mensen bij kunnen. Hij krijgt dan ook vaak in één sessie meer gedaan dan vele anderen. Naast dat Christer de problemen ziet, kan hij ze ook in zeer rap tempo weghalen en dat heeft dan ook een behoorlijk effect. Hij gaat vaak in een uur zo ver als het systeem van iemand op dat moment aan kan. Deze helingen zijn vaak voelbaar over langere tijd en werken dus een behoorlijke tijd door. Hij is de prijs dan ook meer dan waard.

Om meer te weten te komen over wie hij is of wat hij doet volgt verder informatie hier onder, eventueel kun je een bezoekje brengen op onze website, deze is: www.nordicshamanism.nl

Wees welkom!

 

> De Noren hebben het genoegen tussen bergen te leven waarvan gezegd wordt dat ze ouder zijn dan de Himalaya. Deze bergen zijn enorme krachtplaatsen die je helpen te gronden, af te stromen en op te laden. Christer bezit deze kwaliteiten doormiddel van zijn “roots” ook.
Vanwege zijn goede gronding neemt hij heel makkelijk al jou zwaardere energie over, dit doet hij in een razend snel tempo.

Hij pakt vaak zonder veel woorden de problemen al op en gaat direct de diepte in. Lagen die vaak moeilijk te bereiken zijn heelt hij in samenwerking met jou, en gaat vaak zo ver als het lichaam op dat moment aan kan.

Door zijn krachtige lichtvibratie en zijn begeleiding weet hij je naar oude pijnen en blokkades te leiden en helpt je deze los te laten. Zijn focus ligt voornamelijk op de emoties, maar hiermee ook oude karma, zowel van dit leven, vorige levens als familie karma. Hij maakt deze los door je erdoorheen te laten ademen of eventueel eenvoudige klanken te maken. Ook ziekten komen vaak voort uit emotionele disbalansen en worden ook direct of indirect meegenomen in zijn helingen. Als een soort stofzuiger weet hij je oude emoties en pijn over te nemen, dit is zijn grote kracht.

Christer is down to earth. Zoals hij zelf zegt kun je je bezighouden met allerlei lagen van dit bestaan, maar op het moment dat er emoties in de weg zitten kun je zoeken wat je wilt, je zult niet vinden wat je wenst. Vaak komt dit zoeken voort uit een ontevreden gevoel, maar door buiten jezelf te gaan zoeken naar verlichting, loop je juist verder weg van jezelf. Het zijn de – vaak nog onbewuste – emoties die om aandacht vragen.
Zijn filosofie is om bij het begin te beginnen, zonder al te veel woorden en daarvanuit gaat hij de diepte in. Hij nodigt je uit om weer thuis te komen bij jezelf, zodat je vanuit je krachtige kern kunt leven.

In de periode van zijn aanwezigheid in Nederland kunnen er privésessies geboekt worden evenals dag- en weekend- workshops. Deze data zijn te vinden op onze website:

 

De data en locaties voor de volledige sessies:

Data Heythuysen: 12 oktober

Data Roermond: 13 okt

Data Ubbergen: 1 t/m 20 okt  (Regio Nijmegen)

Data Almere: 21 okt

Data Hilversum: 22 okt

Data Assendelft: 23 okt (Noord Holland)

Data Leiderdorp: 24 okt

Data Zwijndrecht: 25 okt

 

Prijs: 150,-
Taal: Engels (vertaler evt aanwezig)

Aanmelding en verdere informatie:
Toni Bruinen
tbruinenatgmail .com
06-55855568

www.nordicshamanism.nl

Wees welkom!