Evenement 14-02-19 : Noorse Sjamaan > Avond-workshop


Noorse Sjamaan > Avond-workshop

Houder:
Nordic Shamanism
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
donderdag, 14 februari 2019
  Locatie:
Centrum Pleiade, Tilburg
Tijd:
19:00 tm 21:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 25,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
cultuur
  E-mail:

tbruinenatgmail .com

Nordic Shamanism - Down to earth spiritualiteit

Avond-Workshop

Deze workshops van Christer Viklund zijn zeer krachtig!

Christer zal in deze workshops de energie behoorlijk opschroeven om zo onze diepere stukken, waar we vaak al tijden voor weglopen, naar boven te halen en te helen. Dit kan intens voelen, maar hoe minder de weerstand is des te beter. Het idee is te zijn met wat opkomt, ermee te ademen en vervolgens los te laten. Hoe meer we dit durven toe te laten, zonder oordeel, des te meer kan Christer voor ons betekenen.

Door zijn krachtige lichtvibratie en zijn begeleiding weet hij je naar oude pijnen en blokkades te leiden en helpt je deze los te laten. Zijn focus ligt voornamelijk op de emoties, maar hiermee ook oude karma, zowel van dit leven, vorige levens als familie karma. Hij maakt deze los door je erdoorheen te laten ademen of eventueel eenvoudige klanken te maken. Vanwege zijn goede gronding weet hij als een soort van stofzuiger al je zwaardere energie over te nemen, vult je op met zuivere licht vibraties, en doet dit in een razendsnel tempo, dit is zijn grote kracht!

Er zullen in deze setting oefeningen gedaan worden waarbij we ons openen en een van de tools die Christer vaak gebruikt is klank. Naast dat hij deze zelf maakt vind hij het belangrijk dat de deelnemers hier zelf ook aan deelnemen, dit zodat er ruimte ontstaat in het systeem (het gaat hierbij om het maken van simpele klinkers). Hierdoor leren we om onze eigen ruimte in te nemen. Tijdens het gehele proces zal hij alles aan lage vibratie (karma, emoties en pijnen) die niet meer dienen overnemen en voor ons afvoeren. Hij doet dit in razendsnel tempo.

Deze workshops zijn puur gericht op het loslaten van alle ballast en het thuiskomen bij jezelf. Hierdoor zal je steeds meer leren leven vanuit je kern en het leven in al zijn lagen moeiteloos ervaren.

In de periode van zijn aanwezigheid in Nederland kunnen er tevens privésessies van een uur geboekt worden en worden er op maandelijkse basis dag-workshops, evenals weekend-workshops en sound-healings van 2 à 3 uur georganiseerd.
Graag zien we jullie terug op een van onze toekomstige projecten.

Voor het aanmelden van deze workshop, neem contact op via volgende gegevens:

https://www.nordicshamanism.nl/contact/
tbruinenatgmail .com
06-55855568

Datum: 14 februari, Centrum Pleiade, Tilburg.
Taal: Engels (Vertaler aanwezig)
Tijd: 19:00 t/m 21:00
Prijs: 25,-

Voor meer informatie over Christer Viklund, onze verdere projecten en agenda kunt u kijken op:

www.nordicshamanism.nl

Vanuit eigen ervaring:
kan ik alleen nog delen dat ik Christer als heel puur, krachtig en liefdevol ervaren heb. Mijn ontmoeting met hem was spontaan op straat in Oslo, Noorwegen, waar hij met een aantal mensen aan het keel-zingen was. Ik kon in hun ogen de liefde en passie voelen voor wat ze deden en de gesprekken die volgden gaven mij direct het vertrouwen een afspraak met Christer te maken.

Na een aantal sessies heb ik hem uitgenodigd naar Nederland te komen, aangezien ik denk en voel dat mensen behoefte zouden kunnen hebben aan dat geen wat hij aanbiedt.
“Thuis komen bij jezelf”. Niet dat gehaast, gezoek en weglopen voor oude emoties en pijn, maar gewoon leren zijn met alles wat is. Leven in en vanuit je “kern”. In de paar sessies die ik met Christer heb gehad, heeft hij mij door een aantal enorme stukken weten te brengen waar ik al tijden mee rondliep, waarvan sommige bewust, sommige onbewust.

Hier van uit is dit project ontstaan en wensen wij jullie via deze weg alle heling en geluk toe.

Wees welkom!