Evenement 17-02-19 : Noorse Sjamaan - Prive-sessies


Noorse Sjamaan - Prive-sessies

Houder:
Nordic Shamanism
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zondag, 17 februari 2019
  Locatie:
Centrum Djoj, Rotterdam
Tijd:
09:00 tm 22:30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 120,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
cultuur
  E-mail:

tbruinenatgmail .com

Nordic Shamanism - Down to earth spiritualiteit

De privé sessies van Christer zijn een echte aanrader!
Zijn kracht is uitzonderlijk sterk en zijn benadering zeer doeltreffend. Wil je grote stappen maken in jou ontwikkelingsproces, of simpelweg je wat beter op aarde voelen, dan is een sessie met hem zeer de moeite waard!! 

> De Noren hebben het genoegen tussen bergen te leven waarvan gezegd wordt dat ze ouder zijn dan de Himalaya. Deze bergen zijn enorme krachtplaatsen die je helpen te gronden, af te stromen en op te laden. Christer bezit deze kwaliteiten doormiddel van zijn “roots” ook.
Vanwege zijn goede gronding neemt hij heel makkelijk al jou zwaardere energie over, dit doet hij in een razend snel tempo.

Hij pakt vaak zonder veel woorden de problemen al op en gaat direct de diepte in. Lagen die vaak moeilijk te bereiken zijn heelt hij in samenwerking met jou, en gaat vaak zo ver als het lichaam op dat moment aan kan.

Door zijn krachtige lichtvibratie en zijn begeleiding weet hij je naar oude pijnen en blokkades te leiden en helpt je deze los te laten. Zijn focus ligt voornamelijk op de emoties, maar hiermee ook oude karma, zowel van dit leven, vorige levens als familie karma. Hij maakt deze los door je erdoorheen te laten ademen of eventueel eenvoudige klanken te maken. Ook ziekten komen vaak voort uit emotionele disbalansen en worden ook direct of indirect meegenomen in zijn helingen. Als een soort stofzuiger weet hij je oude emoties en pijn over te nemen, dit is zijn grote kracht.

Christer is down to earth. Zoals hij zelf zegt kun je je bezighouden met allerlei lagen van dit bestaan, maar op het moment dat er emoties in de weg zitten kun je zoeken wat je wilt, je zult niet vinden wat je wenst. Vaak komt dit zoeken voort uit een ontevreden gevoel, maar door buiten jezelf te gaan zoeken naar verlichting, loop je juist verder weg van jezelf. Het zijn de – vaak nog onbewuste – emoties die om aandacht vragen.
Zijn filosofie is om bij het begin te beginnen, zonder al te veel woorden en daarvanuit gaat hij de diepte in. Hij nodigt je uit om weer thuis te komen bij jezelf, zodat je vanuit je krachtige kern kunt leven.

In de periode van zijn aanwezigheid in Nederland kunnen er privésessies van een uur geboekt worden evenals dag en weekend workshops en ook zullen er een aantal open dagen zijn, op verschillende locaties, waar wij verkorte kennismakingssessies zullen aanbieden. Deze data zijn te vinden op onze website onderaan:

 

De data en locaties voor volledige sessies:

Privé Sessies:

Data Bergen (Alkmaar regio): 1 februari

Data Alkmaar: 2 februari

Data Zaandam: 3 februari

Data Purmerend: 4 februari

Data Groningen: 6 februari

Data Leeuwarden: 8 februari

Data Toldijk (regio Arhnem): 11 februari

Data Langenboom: 12 februari

Data Uden: 13 februari

Data Tilburg: 14 februari (+ avondworkshop)

Data Breda: 15 februari

Data Rotterdam: 17 februari

(Weekend Workshop Kraggenburg: 23 & 24 februari)

 

Prijs: 120,-
Lengte: 1 uur
Taal: Engels (vertaler evt aanwezig)

Ter gelegenheid hebben wij een website aangemaakt, waar nu en in de toekomst alle events van Christer in terug te vinden zijn. Ook vind je hier meer informatie over zijn werkwijze en de agenda met de precieze locaties en tijden voor de aankomende weken. De site is hier te vinden:

www.nordicshamanism.nl

Aanmelding en verdere informatie:
Toni Bruinen
tbruinen@gmail.com
06-55855568

Wees welkom!