Evenement 24-10-20 : Dagworkshop wakker worden in de nieuwe tijd


Dagworkshop 'wakker worden in de nieuwe tijd'

Houder:
Ronald de Waal - ogen open!
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
zaterdag, 24 oktober 2020
  Locatie:
Centrum djoj Rotterdam
Tijd:
10.00 -16.45 uur inlcusief vegetarische warmelunch
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 125
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

ronaldatlandenopjeplek .nl

Werkt het ‘moeten’ niet meer voor jou?
Word je onrustig of opstandig van de crisis en veranderingen?
Weet je niet wat je kunt of wat je echt wilt?

Ontdek een nieuwe versie van jezelf. Je kunt juist in deze tijd meer betekenen dan je denkt. Bezoek de workshop over wat er verandert en begin bij jezelf. Ontdek de moeiteloosheid van de nieuwe mogelijkheden, vind je innerlijke drive.
Wakker worden is begrijpen wat er verandert en ontdekken hoe je met jouw unieke bijdrage de nieuwe wereld mede vorm kunt geven.

Om een doorbraak te bereiken gaan we ook de emotionele lading opruimen van wat nog in de weg zit. Alles is erop gericht om een transformatie te starten die je een gevoel van ruimte en vrijheid geeft.
Reken op een intensieve dag waar je lichaam ook op zal reageren.

Ook bij deze workshop is het raadzaam de MIR-methode tevoren alvast te oefenen (MIR-methode.nl/videos). LET OP: maximaal 6 deelnemers voor een krachtige persoonlijke begeleiding

Ronald de Waal is nieuwe-tijds transformatiecoach en deelt zo veel mogelijk informatie die hij heeft verzameld en mogen ontvangen. Zijn doel is dat je zelf meer verbinding krijgt met je eigen wijsheid en meesterschap. Hij gelooft dat je, net als iedereen in deze bijzondere tijd, een unieke plek op aarde hebt. Hij helpt jou als gevoelsmens op te ruimen wat nog in de weg zit om rustig en krachtig jouw plek op aarde in te nemen.