Evenement 16-03-19 : Liefdevol voor jezelf en anderen


Liefdevol voor jezelf en anderen

Houder:
Ronald de Waal, landenopjeplek.nl
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
zaterdag, 16 maart 2019
  Locatie:
Centrum djoj Rotterdam
Tijd:
10.00- 16.30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 125
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
kinderen
  E-mail:

reactieatvindjouweigenplek .nl

Ervaar meer rust, liefde en stabiliteit

Deze workshop is een vervolg op 'sprankelen voor jezelf en anderen' en kan ook los gevolgd worden. Voor als je meer rust, liefde en stabiliteit zoekt. 

De basis voor geluk is allereerst de liefde voor jezelf vergroten. Het verdriet en de onrust die je voelt ontstaat vaak door gebrek aan eigenliefde.

Tijdens deze intensieve dag ga je meer vanuit je ziel leven en wordt een liefdevoller en gelukkiger mens. Daarmee beïnvloed je ook je gezin. Alles is erop gericht om een transformatie te starten die jou een gevoel van ruimte en liefde en geeft. 

Om dat resultaat te bereiken gaan we vooral de emotionele lading opruimen van wat nog in de weg zit. Blokkades in de familielijn, oude onbewuste overtuigingen, blinde vlek, onbewust oud zeer. En dat ZONDER dat we gaan wroeten in het verleden. Daarmee maak je je los van je geschiedenis, creëer je een nieuwe versie van jezelf en stop je ook met het doorgeven van ballast uit het verleden aan je (klein)kind. We maken ook contact met de liefdevolle energie van de nieuwe wereld.  

Reken op een intensieve dag waar je lichaam ook op zal reageren. 
Ook bij deze workshop is het raadzaam de MIR-methode tevoren alvast te oefenen en/of eerst de workshop 'sprankelen' te doen.

MAXIMAAL 8 deelnemers, persoonlijke begeleiding.

INCLUSIEF VEGETARISCHE LUNCH