Evenement 06-12-19 : HSP retrait - In je kracht komen


HSP retrait - In je kracht komen

Houder:
FIT body & mind
  Provincie:
Zeeland
Datum:
vrijdag, 6 december 2019 - zondag, 8 december 2019
  Locatie:
Retraite Centrum De Schouw
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
vanaf € 305 camping tot € 445 1p-kamer
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
groepsreizen
  E-mail:

infoatfitbodymind .nl

HSP weekend retreat met Susan Marletta-Hart in retraite & wellness centrum in Zeeland. Met gezonde vegetarisch biologische voeding, sauna’s, hottub, buitenzwembad, massages en evt. coaching. Even op adem komen met ontspanning, beweging, verdieping en ontmoetingen met gelijkgestemden.

Een uniek weekend voor high sensitive persons met yoga, meditatie, wandelen en ontmoetingen met gelijkgestemden. We staan uitgebreid stil bij HSP en welke rol dit in jouw leven speelt. We oefenen om in een bewustzijn te komen welke je eigen kracht vrijmaakt en je grenzen leert bewaken. Balans, zelfvertrouwen en een sterk energieveld grijpen in elkaar en dragen alle drie bij tot een stevige zelfbewuste 'hooggevoelige' persoonlijkheid.

Ervaringen uit het verleden hebben jou beschermingsmechanismen gegeven die vroeger misschien zinvol waren, maar nu je volwassen bent een rijk, vreugdevol en gezond leven in de weg kunnen staan. We gaan op onderzoek uit wat jou remt of tegenwerkt en hoe je kunt gaan 'vertrouwen op' en 'leunen in' je eigen kracht, intuïtie en innerlijke rust. We oefenen met wat belangrijk is in contact en hoe je vanuit een keuze jezelf wel of niet verbindt.

Er is voldoende tijd voor genieten van natuur, strandwandelen, relaxen, sauna, warmwaterbad, massage en ontmoeten. Het is tijd voor jou!

Deze retreat is onderdeel van een uniek concept waarin het welzijn van body & mind centraal staat. Je volgt één programma in een besloten groep en als 'special' zijn er Open Workshops van de andere docenten. Het motto is: alles mag, niets moet!

****************************************************
Wat: 7 inspirerende lessen (10/11 uur)
Voor wie: voor iedereen, maar kennis van het boek Leven met Hooggevoeligheid van de trainer is sterk aan te raden.

Verblijf: volpension met vegetarisch biologische keuken
Tarieven: vanaf € 255 camping, tot € 425 voor 1p-kamer met badkamer
Kamers: 1, 2 en 3/4 persoons (met of zonder badkamer) en camping

Vrije tijd: wellness, behandelingen, wandelen aan zee, fietsen op leenfiets en relaxen
Wellness: sauna's, hottub, koudwaterbad, voetenbad, zonnebank, ontspanningsruimte, massagestoel, buitenzwembad en ligweide
Behandelingen: massage en evt. rebalance of privé-coaching.

Meer info of aanmelden >>> https://www.fitbodymind.nl/product-page/HSP-weekend-over-communicatie-met-susan-marletta-hart
****************************************************

Heel graag tot ziens,
in Zeeland!