Evenement 27-07-19 : Mindfulness vakantieweek - Zohair Elabd


Mindfulness vakantieweek - Zohair Elabd

Houder:
FIT body & mind
  Provincie:
Buitenland
Datum:
zaterdag, 27 juli 2019 - zaterdag, 3 augustus 2019
  Locatie:
Lalouvesc Ardeche
Tijd:
Carpool coördinatie of taxi vanaf TGV station
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 660 camping tot € 890 1p-kamer
  Website:
Categorie:
groepsreizen
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatfitbodymind .nl

Mindfulness vakantie week met Zohair Elabd in ons ruime landhuis in het middelgebergte van de Ardèche in Frankrijk. Naast jouw programma zijn er diverse open lessen van de andere docenten. Ook kun je genieten van wandelen, zwemmen in het meer, cultuur excursies, tennis, wielrennen en mountainbiken.

Deze week komen wij even los van dit veeleisende leven. We ontdekken wat er gebeurt als we onszelf toestaan gewoon aanwezig te zijn en niets te moeten. Gebruikmakend van verschillende mindfulness oefeningen ervaren we de vrijheid van het niet hoeven volgen van elke opkomende gedachte.

Buiten het programma om is er voldoende ruimte voor ontspanning en rust. Tijd voor jezelf! Genieten van adembenemend uitzicht vanuit de bergen. Wegdromen tijdens prachtige natuurwandelingen. Of een frisse duik in het meer. Je komt weer op adem in de schone buitenlucht. 

*****************************

- Voor wie: alle niveaus! Voor reis-partners die geen programma willen meedoen, is er een Relax-programma.
- Verblijf: logies met volpension. Geheel vegetarische of afwisselend vis/vlees/vegetarisch
- Kamers: 1, 2 en 3/4 persoonskamer (met wastafel en gedeeld sanitair of met privé badkamer) en camping (eigen tent, camper of caravan)
- Tarieven: vanaf € 660 camping tot € 890 1p-kamer. Details op link hieronder.

- Meer info, prijzen & boeken: www.fitbodymind.nl/product-page/mindfulness-vakantie-frankrijk-zohair-elabd
- Vervoer: reis duurzaam. Wij arrangeren carpool-matches via onze website en er is hotel-taxi vanaf TGV station.
- Vrije Tijd: wandelen, zwemmen in het meer, (sport)fietsen, culturele excursies, behandelingen (massages) en relaxen op het landgoed.

*****************************

Body & mind vakantie: een uniek vakantieconcept voor het welzijn van lichaam en geest in de natuur met veel ruimte en rust. Je volgt de hele week één van de programma's met 10 tot 12 verdiepende lessen in een besloten groep. De vrijblijvende 10 tot 12 open lessen van de aanwezige docenten geven de week een veelzijdig en festival-achtig karakter. Het vakantie motto is: "alles mag, niets moet!" Een heerlijke all-inclusive groepsvakantie voor body & mind.

A bientôt en France!