Evenement 27-07-19 : Mindful en Flow yoga vakantie - Veronique en Eric


Mindful & Flow yoga vakantie - Veronique & Eric

Houder:
FIT body & mind
  Provincie:
Buitenland
Datum:
zaterdag, 27 juli 2019 - zaterdag, 3 augustus 2019
  Locatie:
Lalouvesc Ardeche
Tijd:
Carpool coördinatie of taxi vanaf TGV station
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 660 camping tot € 890 1p-kamer
  Website:
Categorie:
groepsreizen
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatfitbodymind .nl

Yoga vakantie week met Véronique Stegen & Eric Huisman met Mindful & Flow Yoga in ons ruime landhuis in het middelgebergte van de Ardèche in Frankrijk. Naast jouw programma zijn er diverse open lessen van de andere docenten. Ook kun je genieten van wandelen, zwemmen in het meer, cultuur excursies, tennis, wielrennen en mountainbiken.

Met Mindful Yoga kom je meer tot rust, zink je weer in je lijf en voel je wat werkelijk belangrijk is voor jouw leven. We gaan Mindful bewegen, met rustige Flow Yoga workshops, waarin we ook bijvoorbeeld oefeningen vanuit de bio-energetica integreren. Ook werken we met "Pranayama's" ademhalingsoefeningen, en mindfulness. Je zult voelen dat je energie weer gaat stromen, dat je er helemaal mag zijn en wordt je uitgenodigd om je eigen beweging te maken, van binnen uit.

Buiten het programma om is er voldoende ruimte voor ontspanning en rust. Tijd voor jezelf! Voor beweging, verdieping, verwerking, verstilling, ontmoetingen met gelijkgestemden en voor de mooie natuur. Je komt hier weer op adem in de schone buitenlucht. 

*****************************

- Voor wie: alle niveaus! Voor reis-partners die geen programma willen meedoen, is er een Relax-programma.
- Verblijf: logies met volpension. Geheel vegetarische of afwisselend vis/vlees/vegetarisch
- Kamers: 1, 2 en 3/4 persoonskamer (met wastafel en gedeeld sanitair of met privé badkamer) en camping (eigen tent, camper of caravan)
- Tarieven: vanaf € 660 camping tot € 890 1p-kamer. Details op link hieronder.

- Meer info, prijzen & boeken: www.fitbodymind.nl/product-page/mindful-en-flow-yoga-vakantie-week-frank...
- Vervoer: reis duurzaam. Wij arrangeren carpool-matches via onze website en er is hotel-taxi vanaf TGV station.
- Vrije Tijd: wandelen, zwemmen in het meer, (sport)fietsen, culturele excursies, behandelingen (massages) en relaxen op het landgoed.

*****************************

Body & mind vakantie: een uniek vakantieconcept voor het welzijn van lichaam en geest in de natuur met veel ruimte en rust. Je volgt de hele week één van de programma's met 10 tot 12 verdiepende lessen in een besloten groep. De vrijblijvende 10 tot 12 open lessen van de aanwezige docenten geven de week een veelzijdig en festival-achtig karakter. Het vakantie motto is: "alles mag, niets moet!" Een heerlijke all-inclusive groepsvakantie voor body & mind.

A bientôt en France!