Evenement 29-02-20 : Documentairevertoning Het fenomeen van de genezing – de wereldwijde activiteiten van de Bruno Gröning-V...


Documentairevertoning "Het fenomeen van de genezing – de wereldwijde activiteiten van de Bruno Gröning-Vriendenkring"

Houder:
Bruno Gröning-Vriendenkring
  Provincie:
Gelderland
Datum:
zaterdag, 29 februari 2020
  Locatie:
Buurtcentrum Het Kernhuis
Tijd:
11.00 - 17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 0
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

netherlandsatbruno-groening .org

Genezing langs geestelijke weg, ook van ongeneeslijke ziekten voor veel mensen klinkt het te mooi om waar te zijn. Dat dit toch mogelijk is, toont de indrukwekkende documentaire ‘Het fenomeen van de genezing – de wereldwijde activiteiten van de Bruno Gröning-Vriendenkring’.

De documentairefilm ‘Het fenomeen van de genezing’ draait op zaterdag 29 februari 2020 van 11.00 tot 17.00 uur (incl. 2 pauzes, catering aanwezig). Locatie filmvoorstelling: Buurtcentrum Het Kernhuis, Parkrand 60, 6714 GN Ede. De toegang is gratis (een vrijwillige gift is welkom), meer informatie en reserveren via 06-54277335 of via www.bruno-groening-film.org

Bruno Gröning zorgde in de 50-er jaren wereldwijd voor krantenkoppen door buitengewone genezingen. Toen hij stierf in 1959, geloofden velen dat daarmee alles voorbij was. Door toepassing van zijn leer gebeuren genezingen, die uit medisch oogpunt onverklaarbaar zijn.
    
Vertegenwoordigd op alle continenten
In 1979 richtte Grete Häusler de Bruno Gröning-Vriendenkring op. Zijzelf beleefde door Bruno Gröning de genezing van drie als “ongeneeslijk” aangetoonde ziekten. Tot haar eigen verbazing stelde zij vast, dat ook na 1959 genezingen gebeurden.
Langzamerhand werden steeds meer artsen door hun genezen patiënten geattendeerd op het gebeuren. In 1992 richtten artsen en mensen uit andere medische beroepen de Medisch Wetenschappelijke Vakgroep (MWF) op in de Bruno Gröning-Vriendenkring. Zij hebben de taak op zich genomen om de genezingen te onderzoeken aan de hand van diagnoses, die door onafhankelijke artsen bevestigd en gedocumenteerd zijn. Zij houden wereldwijd lezingen om collega’s en geïnteresseerden te informeren.
Door deze activiteiten en verder door de onvermoeibare inzet van vrijwillige helpers is de Bruno Gröning-Vriendenkring intussen gegroeid tot een van de grootste verenigingen voor genezing langs geestelijke weg, wereldwijd.
In mei 2013 kreeg de Bruno Gröning-Vriendenkring het Peace Pole Award de aan de Verenigde Naties (UNO) aangesloten World Peace Prayer Society (WPPS).

Negen jaar productietijd
Al deze belangrijke gebeurtenissen laat de documentaire zien. In totaal negen jaar besteedde het team van regisseur en scriptschrijver Thomas Eich aan de productie. Zo was het filmteam onderweg op alle continenten en interviewde Bruno Gröning-vrienden uit meer dan 35 landen. Bij elkaar zijn twintig medisch gedocumenteerde genezingen te zien in de film.

Verdere informatie over de film vindt u op: www.bruno-groening-film.org
Informatie over de Bruno Gröning-Vriendenkring: www.bruno-groening.org

Andere activiteiten van de Bruno Gröning-Vriendenkring in (de omgeving van) Ede:
- Woensdag 18 maart 2020 in Ede, 19.30-21.30 uur, informatieve lezing over ‘Hulp en genezing langs geestelijke weg door de leer van Bruno Gröning’, locatie: Buurtcentrum Het Kernhuis, Parkrand 60, 6714 GN Ede. Gratis toegankelijk (een vrijwillige gift is welkom). Meer informatie via: www.bruno-groening.org of tel. 06-24354254 of e-mail: netherlands@bruno-groening .org