Evenement 30-01-20 : Lezing: Bruno Gröning- Een nieuwe weg naar gezondheid


Lezing: Bruno Gröning- Een nieuwe weg naar gezondheid

Houder:
Bruno Gröning-Vriendenkring
  Provincie:
Gelderland
Datum:
donderdag, 30 januari 2020
  Locatie:
Buurtcentrum De Driehoek
Tijd:
19.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 0
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

netherlandsatbruno-groening .org

Op donderdag 30 januari 2020 is er in buurtcentrum de Driehoek, Rielerweg 110 in Deventer een lezing over Bruno Gröning, hulp en genezing via geestelijke weg. De lezing begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk, op basis van een vrijwillige gift.

Bruno Gröning leefde van 1906 tot 1959 in Duitsland. Hij wees er de mensen op dat er een genezende kracht in de kosmos bestaat, die hij “Heilstrom” noemde en hij legde genezingzoekenden uit hoe ze door opname van deze kracht gezond konden worden. Tot zijn dood in 1959 gebeurden er tijdens zijn voordrachten in Duitsland en Oostenrijk talloze genezingen, ook van ongeneeslijke ziekten. Ook na zijn dood gingen de genezingen verder en werd de Bruno Gröning-Vriendenkring opgericht.

Tijdens de lezing kunt u zelf de genezende kracht ervaren. Er wordt uitleg gegeven over Bruno Gröning en zijn leer en hoe u dit voor uzelf kunt toepassen. Medisch gecontroleerde genezingen worden voorgesteld en toegelicht.

Bruno Gröning vergeleek de mensen met een batterij, die steeds weer opgeladen moet worden, zodat hij gezond en energiek zijn leven vorm kan geven.

Op verschillende plekken (o.a. in Deventer, Arnhem, Apeldoorn,  Borne, Zutphen en Zwolle) vinden er iedere drie weken bijeenkomsten van de Bruno Gröning-Vriendenkring plaats waarbij gezamenlijk de Heilstrom wordt opgenomen. Na deelname aan een informatieve lezing kunt u hieraan deelnemen. Ook deze bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk (een vrijwillige gift is welkom).