Evenement 02-03-19 : Eenheid in Ziel, Geest en Lichaam Workshop


Eenheid in Ziel, Geest en Lichaam Workshop

Houder:
Master Sha Tao Center Nederland
  Provincie:
Utrecht
Datum:
zaterdag, 2 maart 2019 - zondag, 3 maart 2019
  Locatie:
Master Sha Tao Center Amersfoort
Tijd:
Zaterdag 10:00 uur t/m zondag 20:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€115,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

info .NLatdrsha .com

Eenheid in Ziel, Geest en Lichaam Workshop

Ervaar een leven in gezondheid, vrijheid en vreugde.

 

Eenheid in Ziel, Geest en Lichaam gaat over het samenbrengen van je innerlijke wereld en de buitenwereld. Het gaat om eenheid in je ziel, hart, geest en lichaam, zodat je in harmonie kunt leven met de universele principes en wetten. Het gaat om balans brengen in je gezondheid, zodat je vanuit je hoogste kwaliteit kunt leven – in je persoonlijke leven, relaties, financiën, zaken, intelligentie, spirituele reis en meer. Wanneer je gezondheid in eenheid, balans en harmonie is, kun je werkelijk vanuit je hogere potentieel en een diepere verbinding leven.

In de Eenheid in Ziel, Geest en Lichaam workshop zul je de diepe wijsheid, kennis en praktische technieken van Master Zhi Gang Sha ontdekken, die mensen wereldwijd hebben bekrachtigd om de eenheid en verbinding in hun leven en zielreis te brengen.

Je zal leren en ervaren:

 

 • De kracht, vermogens en eigenschappen van de ziel.
 • De unieke verbinding tussen de ziel, het hart, de geest en het lichaam; hoe ze geblokkeerd kunnen raken en hoe je ze in eenheid kunt brengen om optimale gezondheid, welzijn en geluk te ervaren.
 • Een speciale code om het ware geluid van je hart en ziel via je stem naar buiten te brengen, voor ware vrijheid en vreugde.
 • De kracht van je ziel en hoe deze te gebruiken voor elk aspect van je leven, met inbegrip van je gezondheid, relaties, intelligentie, financiën, zaken en meer.
 • Speciale Tao Hands blessings en hoe je Tao Hands kunt ontvangen om licht en kracht over te dragen aan jezelf, anderen, groepen en op afstand.
 • Een Tao Love transmissie (permanente spirituele overdracht) om je staat van eenheid en verbinding te versterken.
 • En meer.

Deze workshop is voor jou als …

 

 • Je op zoek bent naar gezondheid, geluk en succes in je dagelijks leven.
 • Je zelf al gezondheidsoefeningen of meditatie toepast voor je gezondheid en/of ontwikkeling, maar je meer vooruitgang wilt boeken.
 • Je je inzet voor het welzijn van anderen en op zoek bent naar aanvullende mogelijkheden om jouw hulpverlening of diensten te versterken, persoonlijk, met groepen of op afstand.
 • Je een verschil wilt maken in het leven van je familie, vrienden, dierbaren, anderen en ook om liefde, vrede en harmonie in je gemeenschap, land en wereld tot stand te brengen.
 • Je de beste versie van jezelf wilt worden, je grootste potentieel wilt bereiken in je ziel, hart, geest en lichaam en anderen werkelijk wilt helpen om optimale gezondheid, geluk en succes te kunnen ervaren.

Tao Hands Practitioner

 

De Eenheid in Ziel Geest en Lichaam Workshop is een van de voorwaarden voor deelname aan het Tao Hands Practitioner Programma – waar je leert hoe je Tao Hands blessings kunt geven voor gezondheid, relaties, financiën, zaken, intelligentie, de spirituele reis en meer, aan jezelf en anderen.

Tijdens de workshops heb je de mogelijkheid om aanvullende speciale diensten te ontvangen voor je leven en zielenreis.

Of je nu nieuw of gevorderd bent, kom en ervaar de kracht van eenheid in ziel, geest en lichaam en leven vanuit diepe verbinding.

De lesdagen zijn:

 

Zaterdag 10 – 20 uur
Zondag 10 – 20 uur

Aanmelden workshop

 

De kosten van de workshop zijn € 115,-.


Al eens deelgenomen aan deze workshop?

 

Je bent van harte welkom om mee te doen en je kennis en vaardigheden te verdiepen. De kosten als herhaler zijn € 55,-.

 

Aanmelden workshop:

Master Sha Tao Center Nederland

Nijverheidsweg-Noord 123-127

3812 PL  AMERSFOORT

+31 (0)85 0645812 of 085 0645812

info .NLatdrsha .com

http://soulfulnessnederland.nl