Evenement 30-05-19 : Slow Living weekend (mindfulness)


Slow Living weekend (mindfulness)

Houder:
Slow Living - Brenda Lelie / Karlijn Jacobs
  Provincie:
Gelderland
Datum:
donderdag, 30 mei 2019 - zondag, 2 juni 2019
  Locatie:
Ubbergen (Nijmegen)
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 285
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

jacobs .karlijnatgmail .com

Een weekend vol rust, inspiratie, bewustwording, ruimte voor stilte en het bos naast de deur.

Er is een mooie balans tussen meditaties, samen delen en tijd voor jezelf waarin je precies kunt doen waar je zin in hebt; bijvoorbeeld een mooie wandeling maken, genieten van een warme kop thee in je hand, of een mooi boek lezen.

We verblijven in de Refter in Ubbergen; dit is een voormalig klooster, een prachtig oud gebouw. Tijdens het weekend wordt er heerlijk voor ons gekookt, biologisch, vegetarisch en sommige producten komen zelfs uit eigen tuin.

PROGRAMMA

Op donderdag ben je vanaf 16:30 uur welkom. Geniet na aankomst van een kopje thee en neem even rustig de tijd om je spullen uit te pakken en de plek te verkennen. ‘S avonds staat er een heerlijke vegetarische maaltijd voor je klaar en maak je kennis met de rest van de groep. Later op de avond is er een eerste meditatiemoment.

Overdag zijn er meditatiemomenten en zullen we in stilte het prachtige bos waar De Refter in ligt verkennen.  Meer zin om met een kopje thee naar buiten te staren? Tijdens het weekend kun je beslissen waar je wel en niet aan meedoet. Wij bieden een programma aan en jij kijkt waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Op zondagochtend beginnen we met bewegen in aandacht en na een afsluitende meditatie hebben we nog een gezamenlijke lunch waarna iedereen weer zijn spullen inpakt en in de loop van de middag weer richting huis vertrekt.