Evenement 10-04-20 : Zweethut Intensive Paasweekend


Zweethut Intensive Paasweekend

Houder:
Anka Maranka - Universeel Sjamanisme
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 10 april 2020 - zondag, 12 april 2020
  Locatie:
Vught nabij Den Bosch
Tijd:
10 april 20.00 - 12 april 13.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 288,- all-in
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

mariekeatankamaranka .nl

Een heelRijk weekend om samen in de vertraging te gaan en aan te komen in de tijdloosheid.
We doen in dit weekend twee avond/nacht hutten, in totaal acht rondes, het hele medicijnwiel rond.
De eerste hut met de krachten van de vier hoofdwindrichtingen: het Oosten (adelaar), het Zuiden (slang), het Westen (panter), het Noorden (kolibri).
In de tweede hut nemen de spirits van de tussenwindrichtingen ons mee op reis: Zuidoosten (Vader Zon), Zuidwesten (Moeder Aarde), Noordwesten (Grootmoeder Maan), Noordoosten (Sterren en Planeten).
 
Dit weekend zal de kracht van de ceremonie je doen verwonderen en je uitnodigen om in overgave te gaan.
 
Overdag genieten we van het prachtige landgoed (stilte- en natuur gebeid) en de lente, we rusten uit. We hebben een deelronde, er is ruimte voor integratie van de vorige hut en voorbereiding op de volgende hut. Het is mogelijk om gebedszakjes te maken, lekker hout te hakken en misschien ontstaat er iets spontaans zoals een drumcirkel. Het wordt vooral een heerlijk weekend waar niets hoeft.
 
De ceremonies vinden plaats op het prachtige Landgoed Bleijendijk, een natuur- en stiltegebied van 100 hectare gelegen aan de Essche stroom in Vught. Wij hebben dit weekend de beschikking over de gehele Charlotte-Elisabeth hoeve en de prachtige omgeving eromheen waar ook de zweethut staat.
 
Kosten voor dit hele weekend zijn €288,- all-in. Dit is inclusief de ceremonies, eten, drinken, versnapperingen en twee overnachtingen in de hoeve op een 2-3 persoons kamer.