Evenement 08-09-19 : Basiscursus Sjamanisme -Reis langs de Levensboom-


Basiscursus Sjamanisme -Reis langs de Levensboom-

Houder:
Anka Maranka
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zondag, 8 september 2019 - zondag, 6 oktober 2019
  Locatie:
Copacabana (Breda)
Tijd:
5 zondagen van 14.00-16.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 225,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

mariekeatankamaranka .nl

In deze cursus maak je op een krachtige manier kennis met sjamanisme. Je onderzoekt wat sjamanisme voor jou betekent en hoe je dit kunt toepassen in jouw leven.

Via de Levensboom kom je in contact met de drie sjamanistische werelden: de boven-, midden- en benedenwereld. Je maakt kennis met diverse sjamanistische healingstechnieken en principes.
Je leert de eigenschappen van de elementen en windrichtingen kennen, je ontmoet je krachtdier, je maakt trancereizen, je deelt mee in helende ceremonies en rituelen, je doet meditaties en oefeningen die je bewustzijn verruimen en meer...

In deze sjamanistische cursus leer je:
* je te verbinden met moeder aarde en de natuurkrachten
* om je eigen kracht en zelfhelend vermogen te herstellen,
* jezelf te beschermen tegen zware energieën van buitenaf,
* jezelf in balans te brengen,
* contact te maken met je ziel,
* een relatie op te bouwen met je persoonlijke gids.

We bouwen samen een krachtige groepsenergie op. Dit vormt een veilige en vertrouwde bedding, waarin ruimte is voor onderzoek en ontwikkeling.

De cursus is voor iedereen die zijn bewustzijn wil vergroten en op zoek is naar innerlijke groei. Ook mensen die door een moeilijke periode heen gaan, niet lekker in hun vel zitten of kabbelen met hun gezondheid, kan deze cursus veel brengen.

Iedereen kan deelnemen aan de cursus ongeacht leeftijd, levens- en geloofsovertuiging, voorkennis en ervaring op het gebied van sjamanisme. Je haalt er uit wat voor jouw welzijn en persoonlijke proces belangrijk is.

Voel je van harte welkom!