Evenement 09-08-19 : Zomer Retraite Belgische Ardennen


Zomer Retraite Belgische Ardennen

Houder:
Anka Maranka
  Provincie:
Buitenland
Datum:
vrijdag, 9 augustus 2019 - vrijdag, 16 augustus 2019
  Locatie:
Belgische Ardennen (Durbuy)
Tijd:
vrijdag 17.00 - vrijdag 10.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 785,- all-in
  Website:
Categorie:
groepsreizen
persoonlijke groei
  E-mail:

mariekeatankamaranka .nl

Een heerlijke week voor jezelf. Om te ontspannen, uit te rusten, op te laden, verdieping in jezelf te vinden en weer te weten wat voor jou belangrijk is.
 
In deze retraite bieden wij een combinatie van yoga en sjamanisme aan. 
Dit is een prachtige manier om in contact te komen met je lichaam, je te verbinden met Moeder Aarde en het grote geheel.
 
We beginnen iedere dag met yoga, een heerlijke start. In de middag en avond bieden we diverse vormen van meditatie en bewustzijnsoefeningen aan. Zoals bewegings meditaties, ontspannen trancereizen/klankconcerten en helende sjamanistische rituelen bij o.a. de Dolmen, een schitterende krachtplaats in de buurt. 
De 5 elementen zullen als een rode draad door de week heen lopen. 
 
Een gebalanceerd en goed afgestemd programma voor rust en verdieping. Het dagelijks ritme, de stilte, de ervaren begeleiding en de prachtige natuur om je heen helpen je om contact te maken met je innerlijke kracht en je hart te openen.
 
Begeleiding
De retaite wordt begeleid door Marcel Schut en Marieke Schut-Schouten (Anka Maranka).
Marcel heeft een praktijk voor bezield leven, is yogadocent, ademcoach en organiseerd mannenweken. Daarnaast is hij chef-kok en zal hij je deze week verwennen met lekkere en gezonde vegetarische maaltijden.
Marieke (Anka Maranka) is sjamaan en bewustzijnstrainer. Sinds 2007 heeft ze een centrum voor Universeel Sjamanisme waarin ze mensen inspireert en begeleidt tijdens hun innerlijke zoektocht.
Marcel en Marieke hebben hun krachten gebundeld. Sinds 2009 verzorgen ze met veel plezier en toewijding samen deze zomerretraites. Ze vullen elkaar aan en vormen een prachtige eenheid voor een onvergetelijk verblijf.
 
Kijk ook op:
http://www.ankamaranka.nl/zomerretraite.html
http://marcelschut.nl/yogaretraite/