Evenement 25-10-19 : ~Eigen Wijze Vrouw~ Vrouwen Jaartraining


~Eigen Wijze Vrouw~ Vrouwen Jaartraining

Houder:
Anka Maranka
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
vrijdag, 25 oktober 2019 - zondag, 31 mei 2020
  Locatie:
Landgoed Bleijendijk (nabij Den Bosch)
Tijd:
5 weekenden van vrijdag 19.00 t/m zondag 16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 1.777,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

mariekeatankamaranka .nl

Welkom Sistar*
In deze tijd van snelle veranderingen en veel afleiding is het nodig dat vrouwen zich richten op hun eigen wijsheid.
Terug gaan naar hun essentie, zich herinneren wie zij werkelijk zijn en weten wat echt belangrijk is.
Want dat is wat de wereld nodig heeft.
 
Deze jaartraining opent poorten naar de wijsheid en kennis van jouw Vrouwelijke Bron. 
Nodigt je uit je weer te verbinden met je innerlijke kracht en zachtheid. Jouw lichaam weer te bewonen, jouw eigenheid weer toe te laten en jouw plek terug toe te eigenen. 
Het nodigt je uit om je wilde schoonheid toe laten in jouw leven, in je werk en je relaties. Zodat je een inspiratiebron bent voor iedereen die jouw pad kruist. En je hiermee jouw steentje bij draagt om het vrouwelijke energieveld de plek te geven die ze verdient.
 
Negen maanden ben je in verbinding met, en in de beddding van anderen vrouwen. Waarin je herkenning zult vinden, kracht, liefde en bescherming. Je zult elkaar spiegelen, uitdagen, troosten, dragen en opvangen. 
In de andere vrouwen kom je delen van jezelf tegen. Sommigen zijn prettig te ontmoeten, anderen roepen weerstand, pijn, woede, verdriet of afwijzing op. 
 
 
Je gaat ervaren wat Zusterschap is. Er voor elkaar zijn, een gedragen veld vormen waarin alles verwelkomt wordt wat aandacht vraagt, gezien en gevoeld wil worden. Samen ontdekken, onderzoeken, spelen, lachen, huilen, genieten en terug vinden wat je nooit geleerd hebt of wat je afgeleerd is.
 
Samen met je Zusters leer je in dit jaar wat het is om -weer- op eigen benen te staan. Om op een gezonde manier zelfstandig en onafhankelijk te zijn, eigen keuzes te maken en zelf oplossingen te vinden. En tegelijkertijd in verbinding te zijn met je relaties, de wereld om je heen en het grote geheel. 
Je onderzoekt de mannelijke en vrouwelijke energie in je. Je zuivert ze uit, brengt ze terug in balans en maakt ze krachtiger, zodat ze in waarachtigheid samen kunnen werken.