Evenement 12-06-20 : Ayahuasca Truffel Weekend Ceremonie voor maximaal 10 personen


Ayahuasca Truffel Weekend Ceremonie voor maximaal 10 personen

Houder:
Ayahuasca Centre
  Provincie:
Drenthe
Datum:
vrijdag, 12 juni 2020 - zondag, 14 juni 2020
  Locatie:
Drenthe
Tijd:
18:00 uur (samenkomen om 14:30 uur)
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 345,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
gemeenschap
  E-mail:

ayahuascacentrumatoutlook .nl

CREATE YOUR OWN DIVINITY

  • Je bent op je spirituele pad, maar diep van binnen heb je twijfels?
  • Verlang je naar meer diepgang, rust en tevredenheid in jezelf?
  • Loop je vast op je werk, in relaties of stijl van leven?
  • Of speelt er iets anders, maar kan er geen vat op krijgen?

Dan zou het kunnen zijn dat de oorsprong hiervan ligt in eerdere (jeugd)ervaringen zonder dat je hier bewust van bent. Traditionele Ayahuasca samen in één weekend met psilocybine houdende truffels stelt je in staat dat onbewuste deel - bewust te maken en te kijken naar de oorsprong van jouw vraagstuk. Hierdoor kun je fundamentele veranderingen aanbrengen in jouw leven en eindelijk contact maken met je hogere zelf en creatieve kracht.

Heb jij hier behoefte aan lees dan verder over de kracht van deze twee machtige masterplanten.

Ayahuasca en truffels laat je ALTIJD zien wat jij op dit moment nodig hebt in je leven

Traditionele Ayahuasca zoals inheemse stammen er al honderden jaren mee werken en de kracht van de mystieke psilocybine houdende Truffel. 

We werken nu uitsluitend met traditioneel gebrouwen Ayahuasca. Hiervoor gebruiken we Rode Caapi, ook wel ‘Ayahuasca colorada’ genaamd. Deze oorspronkelijke manier van werken met Ayahuasca wordt door bijna alle stammen in de Amazone en daarbuiten gedaan.

Deze wordt oorspronkelijk dus niet gemixt met DMT houdende planten.

Voordeel is dat dit legaal is. Ook de psilocybine houdende Truffel is volledig legaal.

Wij werken dus zonder de DMT houdende plant, vanuit de traditionele kennis dat de Ayahuasca plant, de Caapi Liaan, op zichzelf krachtige genoeg is om een sterk helende werking te hebben. Veel onderzoeken tonen aan dat de alkaloïden die in de traditionele Ayahausca aanwezig zijn een sterke therapeutische en psychotrope werking hebben.

 Truffels bevatten de psychoactieve verbinding psilocybine, die diepe spirituele en mystieke ervaringen kunnen geven. 

Deze gaan vaak samen met gevoelens van vrede, vreugde en diepe verbondenheid. Juist die ervaring zorgt ervoor dat je weer in balans komt en tevredener bent.

Vaak zien we bij deelnemers “een sterk verbonden voelen met ‘het Goddelijke’”. De Azteken noemde psylocibine houdende paddenstoelen; Teonanacatl, Oftewel ‘Vlees van de Goden’. Een andere benaming is; De Golden teacher. Truffels zijn instaat een eenheidservaring te geven en daarmee diepgaande lessen.

De energie van de Truffel is aards. Deze groeit letterlijk onder de aarde. Veel mensen ervaren de tijdens een Truffel ceremonie een creatieve en kinderlijke energie. Vaak gepaard met veel liefde en vrijheid.

Ceremonie Weekend:

We starten op vrijdag om 18:00 uur met de ceremonie en eindigen om rond middernacht. Op zaterdag starten we rond 13:00 uur en eindigen rond 22:00 uur. Voor uitgebreide informatie over dit weekend lees hier verder.

Kort het programma:

Op vrijdag uitgebreide deelronde en informatie. Begin van de avond zal er een traditionele Ayahuasca ceremonie plaatsvinden. Daarna eten.

Op zaterdag een licht ontbijt en daarna uitgebreide deelronde. Begin van de middag zal de Truffel ceremonie zijn. Deze duurt tussen de 6-8 uur. Daarna eten.

Op zondag weer een uitgebreide deelronde en integratie workshop.Tijdens een ceremonie drink je twee keer een kleine hoeveelheid traditionele Ayahuasca thee. Deze thee zorgt voor fysieke, geestelijke en spirituele reiniging.

Doordat wij bewust kiezen voor een kleinschalige setting, krijg jij alle aandacht die je nodig hebt. Voor, tijdens en na de ceremonie zijn wij beschikbaar om jou te helpen. Wij werken met kleine groepen (max. 10 personen)

 

  • Maximaal 10 deelnemers
  • Eten, drinken en slaapplaatsen inbegrepen
  • Professionele voor en nazorg mocht dit nodig zijn
  • Kosten € 345,- voor een heel weekend

Geef je nu op via onze site