Evenement 26-01-20 : Paranormale Low Budget Beurs


Paranormale Low Budget Beurs

Houder:
Spiritueel Centrum AmbCor
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zondag, 26 januari 2020
  Locatie:
Nia Domo te Boekel
Tijd:
11.00 uur tot 17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 5,-
  Website:
Categorie:
beurzen
persoonlijke groei
  E-mail:

ambcorathetnet .nl

Een paranormale low budget beurs is eigenlijk hetzelfde als een gewone paranormale beurs. Een hoop mediums die ook op gewone beurzen staan, staan ook op de low budget beurzen. Het enige verschil is dat de consult-prijzen op de beurs lager liggen.
 
Op zondag 26 januari 2020 organiseert AmbCor een grotere paranormale low budget beurs in de Nia Domo, Sint Agathaplein 6 te Boekel. Op de beurs zullen mediums aanwezig zijn met verschillende zoals verschillende kaartleggingen, automatisch schrift, bijenwastekeningen Pidjit (Indische massage) enz. De consulten zullen die dag maximaal €7,50 zijn. Tevens zullen er verschillende verkooptafels aanwezig zijn met oosterse cadeau artikelen, mineralen, edelstenen, wierook enz.
 
De 2 lezingen worden gegeven door:
Jannie Rutten met Russian Gypsy Cards &
Marianne Huisman met Helderziende Waarnemingen. 
 
Jannie zal haar waarnemingen doen aan de hand van Russische Zigeuner kaarten. Elke kaart heeft 4 halve afbeeldingen en aan de hand van die afbeeldingen zal Jannie dan haar waarnemingen doen.
 
Marianne zal haar waarnemingen die middag spontaan doorkrijgen en met u delen.
 
Voor de mensen die interesse hebben in workshops & cursussen, is er meer dan genoeg informatie.
De beurs wordt gehouden van 11.00 uur tot 17.00 uur en de entreeprijs is €5,- p.p. (kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding gratis).