Evenement 03-03-20 : De Latifa - Een cursus in Zelfliefde en Authenticiteit


De Latifa - Een cursus in Zelfliefde en Authenticiteit

Houder:
Eveline Zwikker
  Provincie:
Gelderland
Datum:
dinsdag, 3 maart 2020 - dinsdag, 26 mei 2020
  Locatie:
Nijmegen
Tijd:
20-22 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 154
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatspiritinmotion .today


De Latifa is een geleide meditatie vanuit het Soefisme. Latif betekent zachte aanraking in bewustzijn. Door een combinatie van ademhaling en bewustwording van 7 plekken op je lichaam, direct verbonden met 7 kwaliteiten (aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, overgave, liefde, ik ben), komt een bewustzijnsproces op gang, waardoor je je sterker met jezelf kan verbinden en je zelfliefde terugvind,

De Latifa neemt je mee op een innerlijke reis en brengt je op een plek van zelfliefde en innerlijke vrede. Je zult ervaren dat onbewuste en ongeheelde stukken in jou in  beweging worden gebracht om zo erkend en losgelaten mogen worden. Tijdens deze reeks ,kom je tot rust,maak je contact met jouw diepste verlangens,wordt je meer trouw aan je eigen stroom en zul je beter in staat zijn  te kunnen voelen wat bij jouw Authentieke liefdevolle Zelf hoort.

We komen 7 avonden on de dinsdag avond  bij elkaar  waarin wij de Latifa beoefenen en richten ons elke keer op een andere kwaliteit. Het eerste uur doen wij de Latifa en na een korte pauze een verdiepende oefening op de kwaliteit van de dag.

Kosten   154 Euro

  •