Evenement 10-11-19 : Biodanza dagworkshop: Liefdevolle aandacht voor jezelf en de ander.


Biodanza dagworkshop: "Liefdevolle aandacht voor jezelf en de ander".

Houder:
Maria Vermeeren
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
zondag, 10 november 2019
  Locatie:
De Balzaal in Gouda (gratis parkeren)
Tijd:
10:30 uur tot 17:30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 45,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

vermeeren .mariaatgmail .com

Liefdevolle aandacht voor jezelf en de ander.

Ieder van ons heeft een persoonlijke historie. Deze dagworkshop kan je helpen datgene los te laten wat je niet meer nodig hebt en je steeds verder te openen voor de "mens die je in werkelijkheid bent!!". Leven volgens de Vijf Inzichten! Kom het ervaren via biodanza met een mooie groep mensen.

We dansen tijdens de dag 2 workshops in dit thema. Ze zijn gebaseerd op het boek De Vijf Inzichten van Don Miguel Ruiz, waarmee hij de Tolteekse wijsheid wil verspreiden.

De Tolteken stonden duizenden jaren geleden in het hele zuiden van Mexico bekend als zeer wijze, geleerde vrouwen en mannen. Door de eeuwen heen waren ze genoodzaakt de voorvaderlijke wijsheid te verbergen en heimelijk in stand te houden. De verovering door de Europeanen en het toenemende misbruik van persoonlijke macht maakten het noodzakelijk de kennis af te schermen van degenen die niet bereid waren die kennis wijs te gebruiken ten bate van persoonlijk gewin. Don Miquel Ruiz voelde zich geroepen om de krachtige leringen van de Tolteken met ons te delen.

Allereerst waren er de vier inzichten:
1. Wees onberispelijk in je woorden.
2. Vat niets persoonlijk op.
3. Ga niet uit van veronderstellingen.
4. Doe altijd je best.

Het 5e inzicht geeft je de mogelijkheid een dieper niveau van bewustzijn te bereiken. Je wordt teruggebracht naar de authenticiteit waarmee we geboren worden en leert jezelf volledig accepteren.

Deze wijsheden sluiten naadloos aan bij wat Biodanza ons wil laten zien.

Laat je meenemen om deze wijsheden te integreren via Biodanza.

Lunch: neem iets lekkers mee voor de lunch dat we samen kunnen delen. Borden en bestek zijn aanwezig én een afwasmachine.

Graag aanmelding via mijn mailadres: vermeeren .mariaatgmail .com

Tel. info via 06-24251730