Evenement 06-06-19 : Pinkstervakantie Biodanza: Liefdevolle aanraking


Pinkstervakantie Biodanza: Liefdevolle aanraking

Houder:
Maria Vermeeren en Thea van Beek
  Provincie:
Buitenland
Datum:
donderdag, 6 juni 2019 - maandag, 10 juni 2019
  Locatie:
Centrum Savita
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 295,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

vermeeren .mariaatgmail .com

Aangeraakt worden en het gevoel hebben welkom te zijn in deze wereld, dat is wat wij als mens willen. Een goede aanraking heeft aandacht en ontspanning nodig. De workshops helpen ons om aanwezig te zijn, af te stemmen, verbinding te voelen en om in onze eigen zachtheid te komen. Vanuit deze zachtheid kunnen we via onze handen ons hart laten spreken.

Tijdens deze dagen geven Maria Vermeeren en Thea van Beek gezamenlijk 8 workshops, die je uitnodigen om dieper in je gevoel te zakken. Maria geeft Biodanza- en Thea tantrische oefeningen. In de ochtend en de avond worden workshops gegeven, in de middag is er gelegenheid te relaxen of de prachtige omgeving te verkennen.

Door deze verschillende workshops wordt je bewust in het maken van contact, in het aangeven van grenzen, in de ander en jezelf echt te zien. Zo krijg je meer contact met je gevoel, durf je kwetsbaar te zijn, leer je jezelf beter kennen en goed voor jezelf te zorgen. Belangrijk is hierin je eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Heb je zin in een heerlijke verdiepende Pinkstervakantie met dans, creativiteit, veel plezier, heerlijk vegetarisch eten en een eigen kamer met douche en toilet in het mooie Hochsauerland niet ver van Nederland? Verwonder je dan over wat je ontdekt. Met een open hart en nieuwsgierigheid ontstaat er ruimte tot echte verbinding met jezelf en de ander.

Praktische info:
Aankomst donderdag 6 juni tussen 14:00 uur en 16:00 uur; einde maandag10 juni om 14:00 uur.

Maria Vermeeren, tel. 06-24251730 en Thea van Beek, tel. 06-11771762