Evenement 31-10-20 : Workshop E. L. P.


Workshop E. L. P.

Houder:
Karlista Fontijn
  Provincie:
Gelderland
Datum:
zaterdag, 31 oktober 2020
  Locatie:
Koningsweg 14 HENGELO (GLD)
Tijd:
10.00-16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
Bijdrage: € 145,-- incl Lunch
  Website:

karlistafontijn.nl

Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

karlistafontijnatgmail .com

31 Okotober diepgaande Workshop ELP.

ELP®, staat voor Emotioneel Linguïstisch Programmeren

Het traditionele NLP geeft je communicatietechnieken in drijfveren en motivaties die je gedrag bepalen, veelal onbewust. Door levenservaringen die je opdoet, krijg je bepaalde gedachtes die vaak overheersend zijn voor je gedrag in dezelfde of nieuwe situaties. In de traditionele NLP worden je denkwijzen her-geprogrammeerd door alleen de wil, om je zo prettiger te voelen, krachtiger te worden of je kwetsbaarheid te verbergen en verbale en non-verbale communicatie te “lezen’en zelf toe te passen. In deze vorm van NLP wordt er alleen gewerkt met de linkerhersenhelft, de Ratio, met behulp van alleen de 5 zintuigen. Je gedrag bepaald door overtuigingen uit het verleden, zelfs uit je DNA van vorige levens, wordt niet aangeraakt. En juist daar komen je overtuigingen, en dus je gedrag, vandaan.

In de ELP gaan we dieper dan in de traditionele NLP. In de ELP gaan we naar de oorzaak van de patronen met behulp van alle 12 zintuigen We gaan niet meer voelen vanuit het denken, maar denken vanuit het voelen. Het gevoel zit immers voor het denken. Het denken komt voort uit het gevoel en het gevoel komt voort uit emoties, daar ligt dus de kernwaarde van je overtuiging. Emoties zijn dus gevoelens uit het verleden die je dieper raakt. Voelen is de taal van de ziel. De Ziel wil alles ervaren en laat jou voelen vanuit de taal van de ziel, je intuïtie.

We gaan ontdekken wat in jouw gevoelswereld is afgesloten. In welk verleden dat is gebeurd en vooral, wat kan ik daarvan leren?! Hierin liggen juist de antwoorden. Juist hierdoor gaan we onszelf begrijpen en doorvoelen in plaats van alleen maar rationeel geprogrammeerd te zijn. Je groeit bewust door inzicht in je eigen evolutie. Je zelfbewustzijn gaat van een drie dimensionaal naar een vier en vijf dimensionaal bewustzijn.

Als je de zwaarte eindelijk los kan laten komt verlichting als vanzelf.

Je kunt je opgeven bij: https://www.despiritueleacademie.nl/inschrijven/

Graag tot ziens!!!! Karlista Fontijn