Evenement 17-10-20 : Opleiding tot Luisterkindwerker


Opleiding tot Luisterkindwerker

Houder:
Karlista Fontijn
  Provincie:
Gelderland
Datum:
zaterdag, 17 oktober 2020 - zondag, 17 januari 2021
  Locatie:
Suniya Haagsteeg 4 Wageningen
Tijd:
10:00 - 16:30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 1525,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

Karlistafontijnatgmail .com

Wil je ook graag Luisterkindwerker worden, dan is deze unieke opleiding echt wat voor jou!

Als je deze opleiding volgt, leer je werken met de unieke Luisterkind methode van Diana van Beaumont en is geschikt voor iedereen die graag met kinderen of volwassenen wil werken. De opleiding duurt een half jaar en bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte.

Als het je beroep wordt, heb je  heel veel vrijheid. Je werkt vanuit je eigen huis, je werkt wanneer het jou uitkomt!

Hoe werkt een Luisterkindafstemming ?

Door je op de ziel van je cliënt af te stemmen, krijg je boodschappen van hart tot hart. Iedereen kan de opleiding volgen en iedereen kan ook leren Luisterkind afstemmingen te maken. De opleiding bestaat uit 5 lesdagen.

Elke les, elke maand leer je dieper af te stemmen en meer op te schrijven en alles te vertalen tot een Luisterkind afstemming. Je leert steeds meer je gevoel te vertrouwen. Je leert alle boodschappen, gevoelens, emoties en handelingen volgens de Luisterkind methode te vertalen, richting de ouder of aanvrager.

Dit gebeurt via geschreven vorm, die je aansluitend via de mail naar de ontvanger toestuurt. Hoe fijn is het naar anderen te kunnen luisteren en op deze bijzondere manier te kunnen helpen!

Als Luisterkindwerker werk je met aandacht, liefde, warmte en erkenning en ga je snel ervaren wat dat met mensen doet. Je gaat er zelf ook enorm door groeien. Tijdens de opleiding ben ik er voor je om je te begeleiden en je vragen te beantwoorden.

Inschrijven of meer informatie vragen:

Je investering voor deze beroepsopleiding is € 1525,--

De opleidingsdagen zijn van 10.00 tot 16.30 uur,

START 17/10 28/11 19/12 16/1 6/02 IN WAGENINGEN.

Interesse ? Of wil jij je al opgeven voor deze prachtige opleiding, stuur dan een mail naar karlistafontijnatgmail .com (karlistafontijnatgmail .com), dan stuur ik je alle informatie toe.

Meer info: 06-37307452

Brochure klik hier:

https://www.dianahendriks.nl/wp-content/uploads/2018/06/Online-opleidingsbrochure-juni2018.pdf

Of kijk op mijn website: https://www.karlistafontijn.nl/opleiding-luisterkindwerker-start-12-oktober-2019-in-wageningen/opleidingluisterkindwerker/