Evenement 04-07-20 : Rite of the Womb:Inwijdingsfeestje voor vrouwen


Rite of the Womb:Inwijdingsfeestje voor vrouwen

Houder:
Karlista Fontijn
  Provincie:
Gelderland
Datum:
zaterdag, 4 juli 2020
  Locatie:
Boerderij de Vrije Geest Toldijk: Spirituele en intuitieve academie
Tijd:
10:30-16:30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
persoonlijke groei
  E-mail:

Karlistafontijnatgmail .com


Inwijdingsfeestje voor vrouwen: the rite of the womb
door Nicolette de Vetten en Karlista Fontijn.
 
Datum: 4 juli 2020
Tijd: 10:30-16:30
Locatie: Boerderij de Vrije Geest in Toldijk 

Zielsniveau
In de vrouwencirkel gaan we in de heilige ruimte op zielsniveau werken om oude opgeslagen ballast te transformeren. Je ondergaat een uitgebreide Smudgeceremonie en je gaat je verbinden via een diepe meditatie met je unieke eigen baarmoeder. Je gaat zo energetische, oude vervuiling opruimen.
Wij zetten hierbij ook onze mediamieke gave in om deze processen nog sneller te laten verlopen.
 
Inwijding
The Rite of the Womb is een prachtige en krachtige inwijding waar een ongelooflijke vrouwelijke kracht vrij komt. Terug naar de grote oermoeder zodat jij je weer kunt openstellen om geschenken te ontvangen en te geven. De vrouwenkracht van de jungle herinnert ons aan deze eenvoudige en essentiële waarheid: ‘De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te verzamelen; de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”

Bevrijding van vrouwelijke energie 
Dit ritueel is een geschenk aan alle vrouwen, het is een healing en een blessing en het reactiveert jouw vrouwelijke kracht. Hierbij gaat het niet alleen om onze eigen pijn of pijnlijker ervaringen (miskraam, kinderloosheid, incest, geweld) die we nog met ons meedragen. Het gaat ook over het grote collectief. De pijn die we meedragen van onze moeders, grootmoeder en voorouders. De vrouwelijke energie is al zo lang ontdrukt, ontkent en misbruikt.

Balans
De rite van de baarmoeder brengt in alle zachtheid de creatie vanuit jouw schoot in balans. Waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer volop kan gaan stromen. Een soort wedergeboorte van de sterke liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn. Het is heerlijk om dit samen met een groep vrouwen te mogen vieren.
We zien je graag!

Bijdrage voor deze mooie dag is €50,-.

Je kunt je opgeven via mijn website www.karlistafontijn.nl
https://www.karlistafontijn.nl/wp-content/uploads/2019/02/rite-of-the-wo... 375w, https://www.karlistafontijn.nl/wp-content/uploads/2019/02/rite-of-the-wo... 720w" style="width: 189px; height: 196px; float: left;" />