Evenement 09-03-19 : 3 Daagse opleiding Spirituele en Intuïtieve Ontwikkeling


3 Daagse opleiding Spirituele & Intuïtieve Ontwikkeling

Houder:
Karlista Fontijn Docent bij de Spirituele Academie
  Provincie:
Gelderland
Datum:
zaterdag, 9 maart 2019 - zaterdag, 23 maart 2019
  Locatie:
Boerderij de Vrije Geest Toldijk
Tijd:
10.00-17.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 345
  Website:

karlistafontijn.nl

Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

karlistafontijnatgmail .com

Opleiding Intuïtieve & Spirituele Ontwikkeling

In deze opleiding maakt u zich de basis eigen van spiritualiteit. Je leert om te gaan met aurabeheer, jouw eigen energie. Welke energie van jou of van een ander is. Hoe je je hier voor kan openen of juist afsluiten. De chakraleer en de daadwerkelijke betekenis van de chakra’s. Je leert je eigen aura te reinigen en te gronden. Maar ook een huis of locatie te reinigen en hoe je entiteiten en auralifters herkent en naar het licht kan begeleiden.

Tevens leer je de wijze van concentratie en mediteren. De twaalf zintuigen gebruiken. Hoe je de energie van een ander leest en kan interpreteren. Voorwerpen en foto’s te lezen, psychometreren. Je zult je eigen Gids mogen ontmoeten.

Maar misschien nog belangrijker, je leert vertrouwen te hebben in je intuïtie en jezelf beter te begrijpen. Een opleiding om de beginselen van spiritualiteit zelf eigen te maken zodat jij beter in je energie kan zijn en blijven.

De opleiding Intuïtieve & Spirituele Ontwikkeling geeft vertrouwen in jouw sensitiviteit. De basis, de weg terug, naar je Ziel.