Evenement 05-04-20 : Mantracirkel met Thomas Kwakernaat


Mantracirkel met Thomas Kwakernaat

Houder:
LeefTotaal
  Provincie:
Drenthe
Datum:
zondag, 5 april 2020
  Locatie:
De Uelenspieghel
Tijd:
14.00 / 16.00 urr
  Google Maps:

Bijdrage:
€ 15
  Website:

leeftotaal.nl

Categorie:
persoonlijke groei
cultuur
  E-mail:

leonieatexpressive .nl

Een mantra is een gedicht, woord, uitspraak of een lettergreep die het midden houdt tussen een spreuk met magisch effect en een gebed. Hij wordt herhaald en is bedoeld als een continue recitatie (chant). De activiteit is voor een ieder toegankelijk, de mantra’s bestaan uit korte simpele teksten, vaak uit het Sanskriet en meteen mee te zingen.

Een ieder die al jarenlang mantra’s zingt of zij die hier op een toegankelijke wijze kennis mee willen maken zijn van harte welkom. Mantrazingen heeft bij velen een positief effect op het geestelijk welzijn en schept een mooie groepsverbinding.

Thomas is werkzaam als klankhealer en is muziek- en zangcoach en -docent. Op SoulSteps Festival is hij befaamd om zijn drukbezochte klankschaalconcerten. Hij begeleidt mantra’s op fijngevoelige wijze. Voor meer informatie over Thomas en zijn werk zie zijn website: http://www.thomasresonance.nl/

Liedteksten en vertalingen/betekenissen zullen aanwezig zijn, en de mantra’s worden begeleid op of gitaar. Wees allen welkom. We ontvangen jullie in liefde.

Je vindt ons in de Shala, het aardehuis links op het terrein. De Uelenspieghel, Winkelsteeg 5, Uffelte.