Evenement 09-02-20 : Mantrazingen


Mantrazingen

Houder:
LeefTotaal
  Provincie:
Drenthe
Datum:
zondag, 9 februari 2020
  Locatie:
De Uelenspieghel
Tijd:
14.00 - 16.00 uur
  Google Maps:

Bijdrage:
€ 15,-
  Website:

LeefTotaal.nl

Categorie:
persoonlijke groei
cultuur
  E-mail:

leonieatexpressive .nl

Mantracirkel met Justina Abdalla in Uffelte

Mantrazingen is de voornaamste practice in de Bhakti yoga, de yoga van devotie. Simpeler kan eigenlijk niet: je zingt een bepaalde mantra, die mantra herhaalt zich keer op keer, en iedere keer dat je merkt dat je er niet meer bij bent, breng je je aandacht terug naar de mantra. Zo wordt het een zingende meditatie, waarin we onszelf en elkaar steeds weer herinneren om terug te keren naar het nu. Verschillende emoties kunnen de revue passeren, mentale structuren kunnen zichtbaar worden. Alles is welkom. Samen oefenen we om dat alles er te laten zijn en te holden in liefde.

Deze middag zal onder leiding zijn van Justina Abdalla, die deze keer invalt voor Thomas Kwakernaat. Dit vertelt zij over zichzelf:

“Mantrazingen is vanaf het begin af aan een rode draad geweest op mijn spirituele pad. De eerste keer dat ik een kirtan bijwoonde had ik een ontwakingservaring, waarin voor de eerste keer mijn hart open barstte en ik echt voelde dat we allen één zijn. Dat was zes jaar geleden en sindsdien ben ik dankbaar doorgegaan met mantrazingen, en na een tijdje begon ik ook zelf cirkels te leiden. Ik ben heel dankbaar dat ik anderen mag begeleiden om de stilte en het gebed in onszelf te ervaren en dat ik die reis mag faciliteren.

Liedteksten en vertalingen/betekenissen zullen aanwezig zijn, en de mantra’s worden begeleid op ukelele en/of gitaar. Wees allen welkom. We ontvangen jullie in liefde.

Je vindt ons in de Shala, het aardehuis l;inks op het terrein. De Uelenspieghel, Winkelsteeg 5, Uffelte.