Evenement 17-06-19 : Workshop: Droombord maken (2 avonden)


Workshop: Droombord maken (2 avonden)

Houder:
StilleWateren - Jolanda Sieders
  Provincie:
Utrecht
Datum:
maandag, 17 juni 2019 - maandag, 24 juni 2019
  Locatie:
StilleWateren te Amersfoort
Tijd:
19.30 - 22.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 75,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatstillewateren .com

Wil jij helderheid creëren in wat jij wilt? In jouw droom? Wil je woord en beeld geven aan de richting die je wilt dat jouw leven neemt? Kom dan een Droombord maken!

Breng jouw droom of verlangen in beeld met een Droombord.Een droombord (of visionboard) is een ‘bord’ waarop je zichtbaar maakt uit welke elementen jouw droom, wens of verlangen bestaat. Wat is jouw intentie? Welke waarden zijn belangrijk? Wat is er onmisbaar of voorwaardelijk? Wanneer je een droombord maakt, zet je jouw bewustzijn op het pad om deze droom ook echt te realiseren. Wanneer je het op jouw werkplek of in je huis op een plek neerhangt waar je er regelmatig naar kunt kijken, versterk je jouw wens of droom. Er elementen aan toevoegen kan natuurlijk altijd!

In 2 avonden onderzoeken we jouw droom of wens. Dat kan van alles zijn: een andere plek om te wonen, ander werk of een boek dat je wilt schrijven. Aan de hand van een aantal werkvormen gaan we op zoek naar beelden en woorden die bij jouw verlangen passen. Dat doen we door meditatie, door elkaar vragen te stellen, door opdrachten en door op gevoel kleuren en symbolen te kiezen. We brengen het allemaal samen op een canvas met verf en papier.

Je hoeft niet te kunnen tekenen of schilderen. Wel is het belangrijk dat je jouw wens of droom wilt onderzoeken en eerlijk durft te zijn (vooral naar jezelf).

Wil je jouw droom manifesteren? Schrijf je dan nu in!
Waar: StilleWateren – Bloemendalsestraat 27 in Amersfoort
Wanneer: maandag 17 en 24 juni 2019 van 19.30 tot 22.00 uur
Kosten: 75 euro – inclusief koffie/thee en alle materialen. Kom je met z’n tweeën, dan krijgen jullie allebei 5 euro korting! Koop hiervoor 2 kaartjes tegelijk.
Maximaal aantal deelnemers: 5