Evenement 30-08-19 : Jouw innerlijk Licht (weekend)


Jouw innerlijk Licht (weekend)

Houder:
Tineke van Urk
  Provincie:
Drenthe
Datum:
vrijdag, 30 augustus 2019 - zondag, 1 september 2019
  Locatie:
Ringe
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 215
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
persoonlijke groei
  E-mail:

tinekeattinekevanurk .nl

Tijdens dit weekend stap je even uit de levenstrein waar je in zit en kom je terecht in een fijne, veilige en natuur-rijke omgeving. Wees gerust, er komt echt wel weer een nieuwe trein langs met dezelfde bestemming, mocht je daaraan twijfelen. Misschien is het inderdaad een volgende trein met dezelfde bestemming waar je weer op stapt, het is echter dan wel zo, dat je weer heel bewust die kant op kiest. Het kan echter ook anders uitpakken. Jouw innerlijk licht zal je de weg wijzen.

Door eens even letterlijk stil te gaan zitten op het bankje op het perron, zal je je verbazen hoeveel andere treinen ook het station aan doen en een andere bestemming kiezen als ze weer vertrekken.

Herken je het volgende? Soms zit ik in een trein, en ik heb dan geen idee waar en waarom ik ergens ben ingestapt en waar ik heen zal gaan. Dan is het goed om even uit te stappen, en ervoor te zorgen dat ik overzicht krijg over mijn leven, voordat ik weer ga instappen. Het kan uiteraard zo zijn dat er mensen achter blijven op het perron en dat ik in de volgende trein weer nieuwe mensen ga ontmoeten. Best spannend, maar soms is het nodig.

Dit weekend stappen we even uit de levenstrein, en gaan we even terug naar het startpunt, naar onszelf en gaan we erachter komen wat er werkelijk toe doet. Laat je inspireren, ontdek je eigen innerlijk licht, laat het (weer) stralen!

Lees volledige tekst op https://tinekevanurk.nl/activiteit/jouw-innerlijk-licht-ringe-30-31-aug-1-sep/