Evenement 17-05-19 : Jouw Innerlijk Licht


Jouw Innerlijk Licht

Houder:
Tineke van Urk
  Provincie:
Drenthe
Datum:
vrijdag, 17 mei 2019 - zondag, 19 mei 2019
  Locatie:
Ringe(nabij Hardenberg, Schoonebeek)
Tijd:
Vrijdag 19.30 uur tot zondag 16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 265
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

tinekeattinekevanurk .nl

Tijdens dit weekend stap je even uit de levenstrein waar je in zit en kom je terecht in een fijne, veilige en natuur-rijke omgeving. Wees gerust, er komt echt wel weer een nieuwe trein langs met dezelfde bestemming, mocht je daaraan twijfelen. Misschien is het inderdaad een volgende trein met dezelfde bestemming waar je weer op stapt, het is echter dan wel zo, dat je weer heel bewust die kant op kiest. Het kan echter ook anders uitpakken. Jouw innerlijk licht zal je de weg wijzen.

Door eens even letterlijk stil te gaan zitten op het bankje op het perron, zal je je verbazen hoeveel andere treinen ook het station aan doen en een andere bestemming kiezen als ze weer vertrekken.

Herken je het volgende? Soms zit ik in een trein, en ik heb dan geen idee waar en waarom ik ergens ben ingestapt en waar ik heen zal gaan. Dan is het goed om even uit te stappen, en ervoor te zorgen dat ik overzicht krijg over mijn leven, voordat ik weer ga instappen. Het kan uiteraard zo zijn dat er mensen achter blijven op het perron en dat ik in de volgende trein weer nieuwe mensen ga ontmoeten. Best spannend, maar soms is het nodig.

Op deze dag stappen we even uit de levenstrein, en gaan we even terug naar het startpunt, naar onszelf en gaan we erachter komen wat er werkelijk toe doet. Laat je inspireren door dit weekend, ontdek je eigen innerlijk licht, laat het (weer) stralen!

In dit weekend komen onderwerpen aan bod als

  • Zelfhealing
  • HSP (hooggevoeligheid)
  • Levenswijsheid
  • Levensbestemming
  • Innerlijk Licht - Intuïtie
  • Rouwverwerking
  • Communicatie
  • Familieopstellingen
  • Waardebepaling van je leven

Door middel van meditatie, gespreksvormen en oefeningen gaan we met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag. Natuurlijk kunnen we bij droog weer de tuin in en/of een heerlijke wandeling maken.

Geef jezelf dit weekend cadeau. Er even helemaal uit, een andere omgeving, geheel verzorgd en aan jezelf werken. Gelijkgestemden ontmoeten en als herboren zal je weer naar huis gaan.

Zie hier foto's van het huis/praktijk en omgeving