Evenement 23-10-22 : Stiltereis in Andalusië


Stiltereis in Andalusië

Houder:
Mi Cuento Reizen
  Provincie:
Buitenland
Datum:
zondag, 23 oktober 2022 - zaterdag, 29 oktober 2022
  Locatie:
Casa Rural La Morata, Las Casillas de Martos, Andalusië
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 1395
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
groepsreizen
  E-mail:

infoatmicuento-reizen .nl

De stilte is niet leeg, maar juist vol antwoorden.

Er is niets zo boeiend als de stilte. De diepe rust in jou die optreedt, als er niets meer moet en hoeft, brengt je naar diepere inzichten, naar jouw essentie, naar wie je écht van binnen bent. De stilte laat je echt van je hoofd in je lijf dalen. Als alle ruis van buiten wegvalt, de ontspanning en jouw verstilling begint, dan is dat wat er bij jou van binnen om jouw aandacht vraagt, duidelijk hoorbaar. Ontvang antwoorden op de vragen die jij jezelf stelt. De stilte is zacht en helend en maakt de wijsheid van jouw hart wakker.

 

Uniek aan jouw stiltereis is dat er een gebalanceerd stilte-groepsprogramma is, dat naadloos meebeweegt door de - doorgaans ongeveer 4 - stiltedagen tijdens deze week. Dit zorgvuldige programma (o.a. ook dans, geleide meditaties, bewegingsmeditaties, inspirerende teksten of opdrachten) geeft jouw stilte inhoud. Door deze bijzondere afwisseling van verstilling en programma is de stiltereis zowel diepgaand, ontspannend en een zee van rust, als licht en speels en dynamisch. Ook maakt het dat de stilteretraite voor iedereen - ervaren met stilte of niet - toegankelijk én doeltreffend is, je wordt immers stap voor stap meegenomen en geïnspireerd.

Het groepsgevoel wordt eveneens door dit unieke programma vergroot. Tijdens de eerste dagen deel je nog met elkaar wat jou brengt in deze reis. Als de stilte dan ook via een mooi ritueel wordt ingeluid, heb je écht het gevoel het sámen te gaan doen, omdat je ook al bent afgestemd op elkaar. Ondanks dat de stiltereis individueler is dan onze andere retraites, voelen ook onze stiltereizigers zich daardoor erg verbonden met hun mede-deelnemers. En, geloof het of niet, de stiltereis kent óók humor.

Verder wordt je innerlijke beleving enorm versterkt door de stilte in deze retraite verrijkt. De natuur dendert vaak in al haar pracht binnen en spiegelt je. Je proeft en ruikt meer, voelt intenser, geniet meer, Deze reis geeft daardoor een gevoel van ongekende rijkdom, van rust en van 'niets hoeven'. Het geeft ook een groot gevoel van verbondenheid met jezelf. Er lijkt elke dag weer iets nieuws te ontdekken.

Buiten het groepsprogramma is er ruim tijd om in je eentje te dwalen, wandelen, zitten in de natuur, te tekenen, te genieten van de zon, te ontspannen. 

Verzorging op basis van volpension, inclusief transfers van en naar Luchthaven Málaga Aeropuerto, op basis van een eenpersoonskamer met eigen badkamer.