Evenement 07-11-22 : Inspiratie Midweek Drenthe


Inspiratie Midweek Drenthe

Houder:
Mi Cuento Reizen
  Provincie:
Drenthe
Datum:
maandag, 7 november 2022 - vrijdag, 11 november 2022
  Locatie:
Witteveen
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 975
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
groepsreizen
  E-mail:

infoatmicuento-reizen .nl

 

Gedurende deze 5-daagse retraite beleef je een programma ter bezinning, herbalancering en inspiratie. Tijdens deze dagen nodigen wij je uit (weer) af te dalen naar je lijf, en meer in het bijzonder het gebied van je hart. Het leven mag gevierd worden, in al haar facetten. De liefde mag weer stromen, naar de plek van empathie en acceptatie, een plek waar nieuwe plannen tot bloei mogen komen, verlangens geuit. 

Een aantal 'favoriete' meditaties zullen voorbij komen, zoals bijvoorbeeld de Kundalini Meditatie, de Hartchakrameditatie, of de Latifa-meditatie. In mooie energetische (groeps- of individueel) oefeningen wordt je geprikkeld om te voelen, om jezelf helemaal te laten zien, om je kwetsbaarheid te omarmen, om misschien wel knopen door te hakken. Tijdens deze midweek bewegen we, dansen we, spelen we, genieten we, wandelen we, mediteren we en zijn we stil. Zo af en toe zijn er individuele opdrachten en gesprekken. De definitieve invulling van dit programma is steeds in het moment en afgestemd op de behoefte van de groep en ook - indien nodig - het individu.

 

Indien het weer het toelaat zijn wij zoveel mogelijk buiten, vlakbij en in de omgeving van de locatie.

Deze midweek is volledig verzorgd, op basis van een 1 persoonskamer met eigen badkamer, 3 maaltijden, koffie/thee/water/fruit.