Evenement 20-03-22 : Latifa Meditatiereis Andalusië


Latifa Meditatiereis Andalusië

Houder:
Mi Cuento Reizen
  Provincie:
Buitenland
Datum:
zondag, 20 maart 2022 - zaterdag, 26 maart 2022
  Locatie:
Casa Rural La Morata, Las Casillas de Martos, Andalusië
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 1295
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
groepsreizen
  E-mail:

infoatmicuento-reizen .nl

Zet jezelf op de eerste plek!

Letterlijk betekent Latifa (fijne) afstemming. De Latifameditatie (oorspronkelijk een Soefistisch gebed) beslaat levensgebieden die eidereen tegenkomt in zijn of haar dagelijkse leven, zoals 'bestaansrecht', 'verlangens', 'liefde', 'vertrouwen'. Met deze levensthema's als leidraad stem je elke dag op subtiele wijze af op dat wat jíj wilt, dat wat je voedt en waar je je gelukkig bij voelt. Deze meditatievakantie nodigt je uit om los te laten wat je niet meer dient, stevig op de grond te staan en vol zelfvertrouwen het leven te gaan leven, waarnaar je verlangt. 

Laat je verrassen, ontroeren en raken en meevoeren, door de diep rakende Latifa!

Het programma bestaat o.a. uit diverse meditaties (dit kunnen ook bewegingmeditaties zijn), dans, groeps-, individuele en duo-oefeningen (ervarings- en belevingsoefeningen, creatieve oefeningen), alsook stiltemomenten. Onze begeleiders staan je met coaching terzijde, in individuele gesprekken, maar ook in de groepsoefeningen. Soms wordt er ook gekozen voor een stiltedag of een stiltewandeling. 

Er is in deze meditatie vakantie daarnaast de balans van ontspanning en om jouw ervaringen een plek te geven, en om te genieten van de mooie omgeving, te lezen, te zwemmen, muziek te luisteren of een goed gesprek met je medereizigers.

Deze reis is volledig verzorgd, inclusief transfers van en naar de luchthaven van Málaga Aeropuerto, op basis van een gedeelde tweepersoonskamer met badkamer (eenpersoonskamer tegen meerprijs beschikbaar).