Evenement 13-09-19 : Dansen in Amsterdam diadans vrijdag 10.00-12.30 (20-78 jaar)


Dansen in Amsterdam diadans vrijdag 10.00-12.30 (20-78 jaar)

Houder:
Anneke Wittermans Diadans
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
vrijdag, 13 september 2019 - vrijdag, 20 december 2019
  Locatie:
Vredenburgsteegstudio
Tijd:
10.00-12.30
  Google Maps:
Bijdrage:
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

diadansatplanet .nl

Dans op de Vrijdagochtend in Amsterdam met Anneke Wittermans 

Elke week van 10.00 -13.00 van september tot december, van januari tot en met juni.Diadans beweegt zich op het snijvlak tussen vorm en inhoud. De heldere vorm biedt een bedding waarbinnen sensitieve mensen zich geborgen weten. Terwijl de heldere vorm juist vormgerichte mensen een helder structuur bieden zodat zij zich open kunnen stellen om in de binnen ruimte synchroniseren. Diadans is een uitgelezen weg om dichter bij jezelf te komen. Het instuderen van de dans geeft je de mogelijkheid om je potentie aan te gaan, de weerstand op te zoeken, gereedschap te bouwen voor de ontmoeting met je zelfbeeld. Wakker worden in juist jouw individuele beweegreden, je eigen levenszin gewaar worden en deze zichtbaar maken. Diadans is een middel om stappen te zetten in essentiële leef processen. Daar waar je tegen aan loopt in het leven, krijg je spelend en dansend gereedschap. Je oefent hoe met onhandelbare ongemakken en jouw potentie en mogelijkheden om te gaan. Diadans erkent de passie, het verlangen om ondergesneeuwde krachten inzetbaar te maken.

Anneke Wittermans (1957) coacht mensen in houding, eigenwaarde en veranderingsprocessen. Als katalysator in het proces zet zij de persoonlijke ontwikkeling duurzaam in beweging.

Zij opent nieuwe gezichtspunten en geeft taal en klank aan anders onbespreekbare processen. Sinds 1981 is zij dansdocent en motiveert zij om te bewegen met reden. Als docent Diadans (voorheen Oerdans) beoogt zij mensen te trainen om in hun recht te staan, zowel in woord als gebaar. Bij Diadans maak je zelf de keuze om bewust die stappen te zetten, die verfijning in te studeren, die nieuwe patronen instuderen om je eigen gewoontes te veranderen, die nieuwe manieren vinden om het leven aan te gaan.

www.diadans.nl

www.beweegreden.org