Evenement 21-12-19 : Midwinter dansen met Anneke Wittermans


Midwinter dansen met Anneke Wittermans

Houder:
Anneke Wittermans Diadans
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
zaterdag, 21 december 2019 - zondag, 22 december 2019
  Locatie:
Voorhout
Tijd:
10.00-17.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 130
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

diadansatplanet .nl

Midwinter dans in Voorhout

Een feest van synchroniseren, samen komen in klank en beweging, Gun je zelf beweging en investeer in je eigen vuurkracht

22 en 23 december plaats: Bij Suzan van der Voort 's-Gravendamseweg 67A, 2215 TG Voorhout, Nederland

film

Met Midwinter dansen om tot rust te komen en te ijken waar je bent is een voorbereiding voor het nieuwe jaar. Donker en licht ontmoeten elkaar, vasthouden en vrijgeven, vernemen en vergeven, stevig en zacht, stil en uitgelaten, dansen van top tot teen. Terwijl al het gewas zich diep terugtrekt in de grond, zoekt de mens naar de wortels van het bestaan. Bomen wachten in alle soberheid de knoppen vastgehouden om de bladeren te beschermen tegen de kou. De dans compact, neutraal en sober wacht geduldig op de eerste dagen die lengen. Het bevroren landschap verstilt. Het laagje sneeuw doet elk geluid afzonderlijk klinken, het is mogelijk om dichtbij ons zelf te horen. Daar vandaan kunnen we vol kleur en geur sprankelend ontspringen: zo luiden we feestelijk het nieuwe jaar in.

stuur me een mail naar diadansatplanet .nl

Anneke Wittermans
Sinds 1981 doceert Anneke dans. Geïnspireerd, enthousiast en bezield gaat zij te werk en dat is aanstekelijk. De specialiteit van Anneke is inhoud geven aan bewegingen. Zij benadert het lichaam als een fijnbesnaard instrument. Met respect nodigt zij een ieder uit, om echt tot dansen te komen. De aanwijzingen die zij aanreikt over de dans zijn fijn om te krijgen en werken door in de persoonsvorming. Zij coacht begeleiders, dansers musici en vormgevers, in groepsverband en op individuele basis.