Evenement 14-06-19 : Medicijn Spiraal


Medicijn Spiraal

Houder:
Claasje Kos - Sjamaan
  Provincie:
Friesland
Datum:
vrijdag, 14 juni 2019 - zondag, 16 juni 2019
  Locatie:
Spiritueel Centrum Pacha Mama, Lekkum (vlakbij Leeuwarden)
Tijd:
vrijdagavond 17.00 uur tot zondagmiddag 17.00 uur.
  Google Maps:
Bijdrage:
€ € 245,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

sjamanismefrieslandathotmail .com

Dit Medicijn Spiraal is een krachtige training voor persoonlijke groei en heling. Het is een ontdekkingstocht door de tijd naar je wezenlijke Zelf. Wanneer je buiten de tijd stapt kan je het mysterie van schepping en schoonheid van het leven ervaren.

 

Deze metaforische reis is een reis om onze persoonlijke ziel en die van onze planeet te herontdekken, helen en in balans te brengen.

 

Gedurende de vier weekenden waarin het Medicijn Spiraal wordt doorlopen ontvang je o.a initiaties van de Karpay’s, Nusta’s en Munay. Je bouwt je eigen mesa (medicijnbundel) op en leert diverse ceremonies, reiniging en heling technieken. Je gaat een zielenreis maken en je krachtdier te ontmoeten.

Je leert hoe je kontakt maakt met de spirits en hoe je met hen en je mesastenen mag werken.

 

Deze reis door de vier windrichtingen is een metaforische reis om onze persoonlijke ziel en die van onze planeet te herontdekken, helen en in balans te brengen.

Wanneer je het pad van de vreedzame krijger hebt ontdekt, heb je geen vijanden meer.

Wanneer je het pad van visie hebt ontdekt hou je op met het weven van het ‘kleed van de toekomst’ met versleten oude draden van het verleden (lees ‘oude verhalen/trauma’s’).

Het Medicijn Spiraal is een reis waarin je in harmonie komt met je zelf, met de mensen om je heen en met Moeder Aarde. De reis kent geen einde want het is de reis zelf; van kennis naar wijsheid, van chaos naar harmonie. Een reis waarin je de schoonheid en harmonie in jezelf en rondom je ervaart.

Je onderneemt dan vanuit Liefde en Wijsheid de juiste Actie.

Je leeft dan, zoals de Qero sjamaan zegt in Ayni (wederkerigheid) met de wereld. Je neemt vanuit liefde (munay), wijsheid (yachay) in het Nu de juiste actie (llankay).

 

Wat mag je verwachten 

 

In elke windrichting ontvang je initiaties, die je verbinden met de medicijnmannen en vrouwen door de eeuwen heen, die zorg dragen voor de heling van mens en de aarde. Zo neem jij jouw plaats in deze cirkel in. Je bouwt je eigen mesa (medicijnbundel) op. Je leert hoe je contact maakt met de spirits en hoe je met hen en je mesastenen mag werken en je leert diverse ceremonies, reiniging en heling technieken. Je gaat een zielenreis maken en je krachtdier(en) ontmoeten. Je gaat je eigen oorspronkelijk levenspad ontdekken.

 

Jaartraining  Inca Medicijn Spiraal

De training van het Inca Medicijn Spiraal bestaat uit 4 weekenden.

De bijeenkomst vindt elke keer plaats met  tussenpozen van ca. 3 maanden. Dit om voldoende tijd  te schenken aan de integratie en het proces van transformatie.

Deelname aan de training geschiedt vanuit de toewijding om het hele Inca Medicijn Spiraal te doorlopen.

Het is om verschillende redenen raadzaam dat elke deelnemer blijft overnachten, er zullen ook ’s avonds activiteiten plaatsvinden en daarnaast om de eenheid van de energie en de groep te behouden.