Evenement 16-02-19 : Nusta Karpay - Sjamanistische workshop


Nusta Karpay - Sjamanistische workshop

Houder:
Claasje Kos - Sjamaan
  Provincie:
Friesland
Datum:
zaterdag, 16 februari 2019 - zondag, 17 februari 2019
  Locatie:
Spiritueel Centrum Pacha Mama, Lekkum (vlakbij Leeuwarden)
Tijd:
10.00 - 17.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 140
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

sjamanismefrieslandathotmail .com

We zitten in een omslag van mannelijke naar meer vrouwelijke kracht. De vrouwelijke energie is lang verborgen geweest, echter we kunnen de kracht van de vrouwelijke energie steeds vaker waarnemen.

De tijd is aangebroken dat er balans komt in onze persoonlijke, vrouwelijke en mannelijke energie, zodat we ons en onze kinderen beter kunnen voorbereiden op de nieuwe mens en op alle veranderingen die ons te wachten staan.

De Nusta Karpay is een prachtige inwijding om de balans tussen de vrouwelijke en mannelijke energie in gang te zetten of te versnellen.

Deze  initiaties van de Nusta godinnen brengen zowel mannen als vrouwen weer in balans met de mannelijke en vrouwelijke energie. De Nusta’s brengen ons niet alleen in balans maar zij zorgen er ook voor dat we dichter bij onze eigen kern komen. Zij halen de god of godin in ons omhoog. Je gaat zien wie je werkelijk bent.

De kracht van de Nusta energie ondersteunt en versnelt je spirituele groei en je verbinding van Pacha Mama (Moeder Aarde).

De Nusta Godinnen hebben elk hun eigen kracht, ieder van hen brengt de kennis, wijsheid en licht in ons naar boven. Je gaat zien wie je werkelijk bent en je wordt op een diep niveau verbonden met Pacha Mama. Je zult op een positieve manier een nieuwe balans in je leven vinden.Je bouwt in deze workshop je eigen mesa. Dit is een medicijnbundel die bestaat uit zelf gevonden/gekozen stenen. Deze mesa kan je tot grote steun zijn tijdens je proces maar ook zeker daarna. Je mesa wordt een deel van jou.

Deze workshop wordt in het weekend gegeven. Na dit weekend volgt nog een Blossomingday. Op deze dag worden de zaden die gezaaid zijn en tot ontwikkeling zijn gekomen, tot bloei gebracht. De datum wordt in overleg met elkaar vastgesteld.