Evenement 23-02-19 : Ademhalingsstelsel (COPD)- MBK bijscholing snro geaccrediteerd


Ademhalingsstelsel (COPD)- MBK bijscholing snro geaccrediteerd

Houder:
Innerfit - Innerstudie
  Provincie:
Gelderland
Datum:
zaterdag, 23 februari 2019
  Locatie:
De Klipper Oosterbeek
Tijd:
9.30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 135
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatinnerfit .nl

Ochtendprogramma:                                                                                                 

Ademhalen is één van de kenmerken van het leven; als de ademhaling stopt dan gaan wij dood. Er zijn meerdere aandoeningen waardoor de ademhaling belemmerd kan worden, te kort kan schieten en op termijn niet meer de benodigde zuurstof voor ons lichaam kan aanleveren. Bijvoorbeeld : longontsteking, kanker, allergie  en COPD.

Tijdens de bij- en nascholing worden de normale anatomie en fysiologie van het Ademhalingsstelsel behandeld waarna specifiek COPD als ernstige ziekte besproken zal worden. Vragen als : “Wat is COPD”, “Hoe ontstaat het”, “Is het te verhelpen”, “Kan het kwaad”, “Gaat het vanzelf weer over”, “Wat heeft roken met COPD te maken“ et cetera zullen aan de orde komen.

Middagprogramma:

In de middag wordt het ademhalingsstelsel/ COPD belicht vanuit de Classic Chinese Medicine. Aan bod komt de Chinese pathologie via de -zes divisies. Deelnemers leren eenvoudige methoden, zoals die vanuit de Chinese geneeskunde bekend zijn, correct en veilig toe te passen, zodat de deelnemers deze methodes kunnen integreren in hun behandelingen.