Evenement 23-02-19 : Lezing – De inheemse wortels van Nederland


Lezing – De inheemse wortels van Nederland

Houder:
Innerfit - Innercirkel
  Provincie:
Gelderland
Datum:
zaterdag, 23 februari 2019
  Locatie:
Filmhuis Oosterbeek
Tijd:
13.30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 15
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatinnerfit .nl

Wij Nederlanders zijn een krachtig en nuchter handelsvolk maar nog vaak op zoek naar onze spirituele identiteit. We vinden het in het sjamanistische westen en het wijze oosten, maar wat is onze wijsheid, wat zijn de gebruiken van deze grond?  Wie zijn wij en waar komen wij vandaan? Hoe kunnen we onze inheemse oorsprong verbinden aan deze hedendaagse tijd?

We duiken in het verhaal van de Friezen, die samen met de Germanen de inheemse wortels van Nederland zijn. We behandelen ons westerse karma m.b.t. hedendaagse wereldpolitiek en het geld-systeem. Er is ruimte om in ons eigen lijnen een glimp op te vangen van de oorsprong. Op subtiel niveau wordt er energie in beweging gebracht door onze voorouders.

“Aeréon (Jan Pieter Schreur), auteur van het Handboek voor de Nieuwe Aarde is een portaal van Aardse natuurwijsheid en galactische kennis. Op meerdere (innerlijke) reizen heeft hij energie opgehaald uit verschillende hoeken van de wereld. De ontmoeting met de oorspronkelijke bewoners van Peru heeft hem in verbinding gebracht met vele stammen en uiteindelijk de voorouders van hier, de Friezen.

Vanuit zijn mannenlijn, een Friese draken stam, draagt hij nederig de missie om Nederland te helpen landen in hun inheemse wortels. Na veel voorwerk treed hij nu naar buiten met het verhaal van de Friezen. Dankzij de mensen op zijn pad kreeg hij ook toegang tot de verhalen van de andere stammen. Zijn vrouwenlijn is een vergeten sjamanen stam uit Zuid-Amerika. Vanuit hier heeft hij geschenken ontvangen om heling te bieden aan de stammen”.