Evenement 16-09-19 : Interactieve masterclass inspiratie bewust vanuit de energie van plezier leven


Interactieve masterclass inspiratie bewust vanuit de energie van plezier leven

Houder:
Louter spelen vanuit Het Bewustzijn
  Provincie:
Gelderland
Datum:
maandag, 16 september 2019
  Locatie:
Nijmegen
Tijd:
20:00 - 22:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 57.48 inclusief btw
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

e .louteratgmail .com

Plezier is een van de hoogste frequentie van waaruit je kunt leven.

Je ogen sprankelen je voelt de energie door je lijf gaan. 

Je voelt je vitaal.

Je gaat lekker. 

De dingen die je aanpakt lukken. Het gras is bij jou groen.

Leven vanuit deze energie van plezier is liefdevol zijn voor jezelf vertrouwen in jezelf Zichtbaar zijn voor jezelf en de ander.

Wil jij dit ook leren?

Kom dan naar deze interactieve  high level masterclass  Je wordt geinspireerd om zelf te gaan leven vanuit plezier ongeacht wat anderen vinden. Jij gaat leren inspireren hoe je jezelf ook als het even tegen zit niet meer uren zit te malen of je zorgen maken. Nee je krijgt de tools om hier uittestappen. Te gaan leven vanuit de energie van plezier.

Dit is super waardevol.   

Voordelen 

Je voelt je energiek en vitaal

Dingen gaan moeiteloos

Je kijkt anders tegen "tegenslagen" aan. Hierdoor voelen je "tegenslagen" anders en kun je er op een fijne manier mee omgaan voor jezelf zonder in de stress te schieten.

Vb Afgelopen week regende het nog net niet toen ik op de fiets stapte. Ik dacht dit ga ik droog halen. Dat lukte niet. Ik was in mijn jurk het was lekker warm en door de regen krijg ik verkoeling. Veel regen valt ook naast mij neer. Het fietste eigenlijk best fijn.

Toen zag ik aan de overkant iemand in volledig regenpak gewikkeld met muts op. Vroeger zou ik dat ook gedaan hebben. Maar nu was ik ontzettend blij met de verkoelende regen op mijn huid. Al fietsende naar de tegenligger kijkend herinnerde ik mij de zin. Terwijl de één danst in de regen wordt de ander nat.  

Zo kun je op alles in je leven op verschillende manieren reageren vanuit plezier met sprankelende ogen of niet.

Het leven is een kunst om te leven. Ik herinner je weer wat je eigenlijk al wel weet, maar diep van binnen zit. Of je zegt dat je het al weet . Dat klopt ook. Maar je leeft er nog niet naar. Dit is oke. Heel veel mensen hebben de kennis, maar het werkelijk toepassen valt soms met hulp wat makkelijker te realiseren. 

Een inspirerende workshop waardoor je anders naar de wereld om je heen kijkt maar ook anders naar jezelf kijkt, inzichten krijgt en tools voor je jezelf, je eigen wereld.  In mogelijkheden denken.

Want weet dat gedachten krachten zijn, dingen worden en de inspiratie van jouw gecreëerde leven zijn.

Wil je ook geinspireerd worden neem dan je telefoon en meld je aan 06 36505945