Evenement 13-06-19 : Interactieve masterclass persoonlijke leiderschap is te leren pure magie komt er in je leven


Interactieve masterclass persoonlijke leiderschap is te leren pure magie komt er in je leven

Houder:
Louter spelen vanuit Het Bewustzijn
  Provincie:
Gelderland
Datum:
donderdag, 13 juni 2019
  Locatie:
Nijmegen
Tijd:
19:30 - 22:00
  Google Maps:

Weezenhof Nijmegen

Bijdrage:
€ 147 exclusief btw
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

e .louteratgmail .com

Vroeger stond ik stil als mij iets vervelends overkwam. Ik had er last van. Nu merk ik dat ik "iets vervelends"ervaar als een mogelijkheid op mijn pad voor het leven wat ik wens. Zelfs als ik een reflexie moment heb van een vroegere gebeurtenis, zie ik nu de waarde in van dat moment. Terwijl ik daar vroeger anders over dacht toen ik er midden in zat. en het daardoor ook naders beleefde.

Je kunt pas uit je "probleem" stappen als je vanuit en andere mogelijkheid gaat denken. Vanuit een andere frequentie. Dit leg ik je uit in de masterclass. 

Een andere manier vanm denken en hierdoor een andere duurzame plezierige manier van leven. Het natuurlijke denken. Het leven zoals het oorspronkelijk ook bedoelt is. Het werkt echt. Omdat het leven de natuur is. Het is het bestaan. Zo zit het nu eenmaal in elkaar

Mijn zoon kwam jaren geleden, wij hadden een prachtige stek op het tuinhuisjes complex in Badhoevedorp, naar mij toe met zijn vriend.

"'Mam mag ik geld voor een lootje?" Ik was aan het tuinieren. Ik keek hem aan, hij straalde helemaal. Ik kwam er al snel achter waarom hij zo straalde.  "de 1ste prijs is een prachtige bureau stoel, die ik graag wil. "Kom je zo mee om hem te zien?" de jongens gingen weer spelen. Ik genoot verder van de zon  en mijn tuin.

Vlak voor de trekking werd ik trots begeleid door mijn zoon naar de 1ste prijs. "Dit is hem mam." Toen was het zo ver, de lootjes zouden getrokken worden. Samen zaten we in het publiek. Zijn vriend won een barbecue. Ik voelde mijn zoon vol zelfvertrouwen uitkijken naar het nummer 1 lootje. Je raad het al mijn zoon ging met de bureaustoel naar huis. Nu 10 jaar later zit hij nog steeds op dezelfde bureaustoel een beetje ouder, maar dat is mijn zoon ook. 

Mijn zoon had de stoel als het ware al. Hij beleefde al dat hij thuis achter zijn bureau op deze stoel zat. Zijn belevingsbeeld was zo krachtig. Zijn zelfvertrouwen 100%. 

Zo snel kun je leven in je gewenste situatie   

Ben je benieuwd wat deze interactieve masterclass jou kan opleveren bel of email me dan even.                     

http://www.ellenlouter.nl/van-angst-naar-liefde-naar-natuurlijke-leiderschap-vanuit-spelen-in-verbinding-met-bewust-zijn/

http://www.ellenlouter.nl/wat-verandert-er-bij-leven-in-jouw-gewenste-situatie/

http://www.ellenlouter.nl/masterclass-alles-over-energie-en-jij-zeker-een-aanrader-voor-sensitieve-mensen-zoals-jij/