Evenement 29-06-19 : Interactief Magisch weekeind. Persoonlijke leiderschap kun je leren


Interactief Magisch weekeind. Persoonlijke leiderschap kun je leren

Houder:
Louter spelen vanuit Het Bewustzijn
  Provincie:
Gelderland
Datum:
zaterdag, 29 juni 2019 - zondag, 30 juni 2019
  Locatie:
Nijmegen
Tijd:
10:00 - 17:00 beide dagen
  Google Maps:

Weezenhof Nijmegen

Bijdrage:
€ 447 exclusief btw incl 2x lunch
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

e .louteratgmail .com

Herken je dit? Je hebt al met vele mensen gesproken, vele cursussen en opleidingen gedaan. En toch is er nog ergens dat knagende gevoel. Van is dit het leven nu. Is dit waar ik voor op aarde ben gekomen. 

Bewustzijn van  jezelf. Onderscheiden wat van jou is en wat is van de ander. 

Ooit gehoord van de begrippen mijn wereld, jouw wereld. Als je weet voelt en ervaart hoe dit werkt sta je anders in het leven. Veel makkelijker en ontspannen. Een eyeopener noemen mijn klanten dit. Een bevrijding.

Leiderschap nemen over situaties in jouw leven. Is heel kort door de bocht gezegd: Hoe beleef jij je leven, hoe denk je, welke woorden gebruik je, in welke tijd spreek je ze uit. hoe is je gevoel over jezelf, over de wereld en jouw wereld. Hoe beleef je jouw wereld. En ik heb nog wat trucen in mijn pet die ik ga delen dit weekeind.

Wist je dat je elke seconde een keuze kan maken om anders te leven. Het leven te leven wat bij jou hoort waar jij je fijn voelt. 

Wist je dat wat je nu beleeft in het verleden gecreëerd hebt met jouw gedachten, je gevoel en je acties. 

Wist je dat als jouw leven je niet bevalt Jij altijd een keuze hebt om te veranderen. In mogelijkheden denken, ben creatief. Er is vaak veel meer mogelijk als dat je op her eerste oog ziet.

Wat zou je wensen te beleven? Welke gedachten en gevoelens, belevingen horen daarbij. Droom je daar van? Neem je wel eens actie in die richting om dit te gaan beleven. 

Zou jij met een stappen plan voor jouw unieke  leven blij zijn? En ga je dan ook doen wat je wenst te doen. Want die stapjes zijn vaak het moeilijkst in het begin. Want o help je leven verandert, je stapt uit je comfortzone. Maar je krijgt er toch iets geweldigs voor terug. En daarom zet je door. 

Jouw wens leven. En je gaat je gedragen naar wie je wenst te zijn. Heb je daar ooit over nagedacht, hoe dat leven er dan uitziet? Of zag je steeds beren op de weg.

Het is lef tonen. Zeker daar ben ik me van bewust. Het is te doen. je hoeft niet gelijk alle schepen achter je te verbranden. Het mag wel. Net wat jij wilt. Jij bent de baas over jouw eigen leven. Wat wens je ervan te maken? 

Wil jij leren in dit interactieve weekend persoonlijke leiderschap te nemen over situaties in jouw leven. Dan is dit jouw weekend waar jij gaat knallen. Je leven is voorgoed veranderd. 

Weet dat iedereen dit kan. Jij ook. Je hoeft er niet voor gestudeerd te hebben, of iets. Breng jezelf mee. Want daar is waar je het dit Magische weekend mee doet. 

Plezier maken, Lekker lunchen. Veranderen. lef meenemen. Het werkt ook voor jouw. Niet omdat het een truc is. Maar omdat het de natuur is. Laat je verrassen door de natuurlijke eenvoud van het leven. Kinderen leven vaak nog vanuit een natuurlijke flow. Zie verhalen op de website. 

Dit weekend gaan we echt de diepte in.  Het maakt niet uit waar je nu staat. Want het verleden is wat je eerst deed. En als je dat niet meer wilt. Ga je vanaf het weekeind het anders doen. Het gaat om wat je nu denkt en voelt en beleeft. Je leven kan zo snel veranderen als dat jij het toestaat. ontvangt en werkelijk gelooft. Wonderen bestaan.

We gaan met 6 mensen dit weekend van bewustwording in. De magie van jouw persoonlijk leiderschap. 

Alles blijft binnen de muren van de werkruimte.

http://www.ellenlouter.nl/speel-louter-met-plezier-jouw-levensspel-magic-weekend/