Evenement 29-03-19 : Speel Louter met plezier jouw Levensspel Magic weekeind retrait


Speel Louter met plezier jouw Levensspel Magic weekeind retrait

Houder:
Louter Spelen vanuit Het Bewustzijn
  Provincie:
Gelderland
Datum:
vrijdag, 29 maart 2019 - zondag, 31 maart 2019
  Locatie:
in Nedereland
Tijd:
16:00 tot zondag 15:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€tussen de 397 euro en 499 euro excl btw
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

e .louteratgmail .com

Jouw Levensspel Louter met plezier spelen

Stel nu eens dat je Het Bewustzijn bent. Je hebt overal toegang tot, Jij bent energie, je staat met alles wat is in verbinding. Hoe zou jouw leven er als mens dan uit zien?

Het Bewustzijn, wij dus, zijn de creators van ons als mens. Waarom zijn we gecreëerd door Het Bewustzijn, door onszelf dus?  Omdat wij als mens een vaste vorm zijn van energie. We hebben zintuigen gekregen om ervaringen te voelen, ruiken, horen, zien, inbeelden, een geheugen, gedachten en nog veel meer. Als Bewustzijn, zijn we energie in een vorm die de meeste mensen niet waarnemen. Het Bewustzijn kan door ons, als Mens ervaren. Het Bewustzijn kent alleen maar het nu. Het verleden, de overtuigingen, vooroordelen, geheugen enz. kent alleen de mens en het mooie is dat Het Bewustzijn daar geen menig over heeft.  Wij als mens vinden overal wat van.

Mijmering: Als wij het Bewustzijn zijn en alles is energie. Dan kunnen we alles creëren wat we als mens maar wensen. Klopt. Waarom doen we dit dan niet. Leer- en veranderbereidheid is nodig, het een kan niet zonder het ander. Als je denkt alles te weten dan is dit weekeind niets voor jou. Als je bereid bent en nieuwsgierig, naar de magic van jouw Levensspel, dan is dit magische weekeind zeker voor jou. 

Wij zijn Het Bewustzijn die de ons als mens gecreëerd heeft. Dus je hoeft niet op zoek te gaan naar contact met jouw Bewustzijn. Dat contact is er al. Altijd. Je communiceert met jouw gedachten en jouw verbeeldingskracht met Het Bewustzijn. Als mens ben je een ontvangst station. Je hoeft alleen maar te ontvangen en te resoneren. 

Dat doe je 24 uur van je dag / nacht.

Ben jij je er bewust van wat jij uitzend naar Het Bewustzijn om te creëren voor jezelf?

Ben jij consequent hetzelfde aan het uitzenden, zonder ook open te staan voor ontvangen

Denk jij in mogelijkheden, denk jij groots?

Welke woorden gebruik je, spreek je uit en heb je in gedachten?

Leef jij jouw ideale leven of denk je dat er meer uit je leven te halen is als dat je nu doet? Dit zijn allemaal vragen die we samen gaan  beantwoorden.

Verder gaan we onze blauwdruk herschrijven in wat we wel wensen te leven. Ik reik je tools aan die je Levensspel blijvend veranderen. Heb jij lef en ben jij bereid jouw leven, jouw gedachten te veranderen en te vertrouwen op jezelf. We gaan het hebben over jouw wereld en De wereld. Over energie uiteraard. Persoonlijke groei is gegarandeerd.  En nog veel meer Magic is in de lucht en het werkt ook voor jou.

Heb jij het lef om het anders te gaan doen? Dan is dit Magische weekeind zeker een aanrader voor jou.

Blijvend veranderd.

Verdere gegevens van Speel Louter met plezier jouw Levensspel de juiste investering worden gegeven bij opgave voor dit magische weekeind. Uitelijk 1 week van te voren. 

We gaan met een klein groepje samen resoneren, ontdekken magie beleven 

Energieke groet van Ellen Louter