Evenement 18-02-19 : Gratis Lezing


Gratis Lezing

Houder:
Louter Spelen vanuit Het Bewustzijn
  Provincie:
Gelderland
Datum:
maandag, 18 februari 2019
  Locatie:
Prins Clausschool nummer 4002 Nijmegen
Tijd:
19:30 inloop Begin 20:00 - 21:30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 0,00 consumptie 0,50 eurocent
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

e .louteratgmail .com

Een revolutionaire denkwijze die jouw wereld op zijn kop zet in de goede zin van het woord. Leven in jouw gewenste situatie. Doe je dit al? 

Leven vanuit waar jij blij van wordt waar jouw ogen van gaan stralen.  

Je hebt al zoveel coaches en therapeuten gehad. En wat ze beloofde daar werd je blij van. Uiteindelijk ben je nooit gekomen daar waarnaar je werkelijk naar verlangde. Een leven vol keuze mogelijkheden vol oprecht gelukgevoel. Die hoe vragen zitten nog steeds hoog op je tong en in je gedachten. 

Met mijn ander denkwijze neem ik je mee om een begin te maken, je eigen leiderschap te pakken voor jouw eigen leven. Voor leven in jouw gewenste situatie. 

Dit is wat klanten zeggen na een 6 weken traject.

Ik weet inmiddels dat ik voor mezelf veel meer waard ben dan ik ooit had gedacht. Niet omdat ik het niet wist, maar nu omdat ik erin geloof, dat ik er stil bij blijf staan, en vanuit deze kracht handelen, weet ik nu dat ik toen geen waarde uitstraalde. Ik vond wel dat ik waarde had maar ik gedroeg mij er niet naar. Ik ben eigenlijk wel gelukkig met mezelf. Peter K.

In 1ste instantie merk ik dat de oude paniek weer toeslaat, o shit straks heb ik geen baan meer. Toen ik thuis kwam was ik heel duidelijk voor mijzelf. O nee ik ga niet mee in de paniek. Het komt goed. Ik zeg nu andere dingen tegen mezelf, ik ben niet zo streng meer als vroeger tegen mezelf. Ik sta nu anders in het leven. Ik heb meer liefde voor mezelf. Ik ben bewuster geworden hoe het werkt.  Hanneke      

 hhttp://www.ellenlouter.nl/lezing-gelukkig-zijn-een-revolutionaire-denkwijze-18-februari-nijmegen/