Evenement 26-04-21 : Natuurmagie Jaartraining 2021/2022


Natuurmagie Jaartraining 2021/2022

Houder:
Manon Tromp
  Provincie:
Gelderland
Datum:
maandag, 26 april 2021
  Locatie:
Epe
Tijd:
10.00 - 17.00 uur - 8 contact dagen
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 880
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
cultuur
  E-mail:

natuurcoachatmanontromp .com

De natuur is onze bron, de bron van leven en we kunnen haar creatieve kracht gebruiken om zelf creatiever te zijn en balans te vinden. Om verbinding te maken met de energieën en te leren hoe je je bewust kunt zijn van hoe je ermee kunt omgaan, moet je een levenslange relatie ontwikkelen met de natuurlijke wereld: de elementen, de seizoenen, de maan, de planeten en alle natuurwezens . Door verbinding te maken met de natuur ga je beter aansluiten op je eigen natuur. Meer dan ooit is het belangrijk om opnieuw contact te maken met een meer natuurlijke manier van zijn en leven. 

De Jaartraining

De Natuurmagie jaartraining zal je begeleiden en ondersteunen op je individuele pad naar je eigen natuurlijke zelf. Het is een ontdekkingsreis naar de magie van het leven zelf en naar de magie van jou. De focus ligt op praktische oefeningen in de natuur en innerlijk werk doen. We zullen meditatie, ceremonies en rituelen gebruiken gebaseerd op de Keltische Natuur Tradities om ons te ondersteunen in ons leerproces. Het Keltische wiel van het jaar wordt gebruikt als basiswiel, maar dit kan worden aangepast aan een wiel dat van toepassing is in jouw deel van de wereld. Energie en inspiratie krijg je door te werken in een groep van gelijkgestemden.

Begeleiding

De Jaar cursus wordt begeleid en gegeven door Manon Tromp (1963) – in Nederland geboren – Aarde Priesteres,  schrijver, coach en zanger. Ze heeft tussen 2012 en 2020 in Glastonbury waar ze reizen naar krachtplaatsen en retraites organiseerde. Ze heeft een opleiding gevolgd als Hedgewitch in Glastonbury en geeft les in Natuur Magie internationaal. Manon is de schrijfster van een boek genaamd “De magie van Avalon” over de hartenergie van Avalon en haar eigen ervaringen met deze mystieke plek. Zij was een van de grondleggers van de eerste Godinnen-tempel in Nederland. Ze is tevens samenstelster van het boek ’Aardevrouwen Spreken’ van A3Boeken.

Tijdens deze cursus leer je:

  • Om je natuurlijke magische kracht en talenten te ontdekken
  • Om jouw vermogen tot interactie met de natuurlijke wereld te ontwikkelen: de seizoenen, de elementen, de maan, bomen en alle natuurwezens.
  • Het wiel van het jaar begrijpen en de energie van de verschillende seizoenen gebruiken
  • Werken met tradities in de natuur en rituelen en ceremonies uitvoeren
  • Verbinding maken met de andere wereld en het ongeziene
  • Om je helende kracht en talenten te ontwikkelen

De jaartraining zal aanvangen op 26 Juni 2021.  Er zijn 8 contactdagen, afgestemd op de 8 seizoenen van het Keltisch Jaarwiel.Deze contactdagen zullen plaatsvinden rond Epe op de Veluwe. Tussendoor krijg je opdrachten om alleen of samen met andere deelnemers uit te voeren.