Evenement 22-05-21 : Beltane Ceremonie en Viering


Beltane Ceremonie en Viering

Houder:
Manon Tromp
  Provincie:
Gelderland
Datum:
zaterdag, 22 mei 2021
  Locatie:
Centrum Athanor Lochem
Tijd:
10.00 tot 17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 55
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
cultuur
  E-mail:

natuurcoachatmanontromp .com

Beltane is het festival van vruchtbaarheid en van de machtige levenskrachten. In deze tijd van het jaar groeit en bloeit de natuur met een sterke creatieve energie. Dit is het moment om allerlei soorten relaties en verbindingen te vieren: liefde, seksualiteit en creativiteit. Het is de tijd om je te verbinden met het wilde deel in en buiten jezelf om je bewust te worden van de levenskracht die op verschillende niveaus kan worden ervaren: fysiek, spiritueel en mystiek.

Beltane is een Keltisch jaarfeest dat op 1 Mei begint. Beltane is een van de 8 festivals van het Keltisch jaarwiel, een wiel dat de jaarcyclus van de aarde volgt en waarbij elk festival een eigen uniek energie heeft die wij ook kunnen voelen en gebruiken.

De Beltane dag zal in het teken staan van die levendige energie

In het programma hebben we de volgende activiteiten:

Ceremonie in de steencirkel

Het lopen van het labyrint

Spiraal dansen

Het verhaal van Beltane

Presentaties over krachtplekken, vruchtbaarheid en meer

We vieren deze dag op een geweldige plek – in en rond de Maantempel van Centrum Athanor, gelegen nabij Lochem. Het centrum heeft een eigen steencirkel, labyrint, maanvijver en mini tor en ligt mooi tussen de weilanden. We zullen vooral buiten onze activiteiten doen en in de Maantempel kunnen maximaal 16 deelnemers zijn ivm de corona maatregelen. Dit is een educatief evenement en we hebben toestemming om met een groep te werken.

Dit evenement wordt georganiseerd door Manon Tromp, Aardevrouw, zangeres en schrijfster. Manon heeft 8 jaar in Glastonbury gewoond, ook wel bekend als als het mythische Avalon. Ze geeft les in Natuurmagie en organiseert tours naar krachtplekken. Manon is schrijfster van het boek ‘De magie van Avalon’ en samensteller van het boek ‘Aardevrouwen Spreken’.