Evenement 30-05-19 : Massage-wandelweekend 30 mei - 2 juni in Sauerland


Massage-wandelweekend 30 mei - 2 juni in Sauerland

Houder:
Balans Massagepraktijkl Utrecht, José van de Wouw
  Provincie:
Buitenland
Datum:
donderdag, 30 mei 2019 - zondag, 2 juni 2019
  Locatie:
Savita, Sauerland
Tijd:
30 mei 13.00 u , 2 juni 15.00 u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 395,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
groepsreizen
  E-mail:

jose .vandewouwatgmail .com

Masseren vanuit je hart en wandelen in Sauerland 
donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni 2019

Elke dag genieten we van een wandeling (max 3 uur), en zijn er een of twee massagelessen. 

De focus van dit weekend, zowel bij de wandelingen als bij de massagelessen, is contact met jezelf en de ander, aandacht en aanwezig zijn. Je leert een volledige ontspannings-massage te geven met technieken uit diverse massagestromingen, m.n. de Integratieve Massage. Deze massagevorm bestaat uit een combinatie van Intuïtieve massage, Holistic Pulsing en Polariteitsmassage. Elke les begint met mindfulness oefeningen.
Je leert ook hoe je de ander zo kunt aanraken dat deze zich onder jouw handen kan ontspannen. Respect, een liefdevolle houding en plezier in het masseren zijn belangrijke ingrediënten van de cursus. Immers, hoe prettiger jij je voelt terwijl je masseert, hoe beter de ander zich kan ontspannen. Zo wordt de massage een wisselwerking van geven en ontvangen en kunnen beiden de heilzame werking ervan ervaren. We werken op massagetafels.

Op een van de avonden is er een meditatief klankschalenconcert, waarbij je, liggend op een matrasje, kunt ontspannen en genieten van de subtiele klanken van klankschalen, stem en diverse instrumenten uit alle windstreken. Op de andere avonden is er ruimte voor spontane activiteiten en/of gelegenheid tot oefenen. 

Na het weekend heb je voldoende kennis in huis om een volledige lichaamsmassage te geven. Zowel voor beginnende als gevorderde masseurs is deze cursus een bron van inspiratie!

Praktische gegevens:

Verblijf: Savita, Winterberg-Niedersfeld. Savita ligt in de heuvels van Sauerland, op 8 km van Winterberg. Het pand ligt helemaal vrij, omgeven door natuur met eindeloze prachtige bossen en bergen. De lucht is er uitermate zuiver (luchtkuuroord). En het is er stil, geen lawaaierige industrie, geen auto’s. Er zijn veel wandel-mogelijkheden direct vanuit het centrum en in de omgeving. Het landschap is veelzijdig: bossen, heidevelden en weidse uitzichten wisselen elkaar af; het is een genot om je daarin te bewegen! De afstand vanaf Amsterdam is 335 km.

Verblijfskosten: € 395,-. Bij betaling voor 30 maart: € 375,-.
Je verblijft op een 1- of 2-p kamer

Aantal deelnemers: max. 16 personen
Hierbij zijn de cursus en alle maaltijden inbegrepen. De reiskosten zijn voor eigen rekening. Indien mogelijk, kun je meerijden met andere deelnemers. Er rijdt dagelijks een  bus van verschillende plaatsen in Nederland naar Winterberg en andersom.