Evenement 26-05-19 : Magische zondag op Erf Pardies in Fleringen


Magische zondag op Erf Pardies in Fleringen

Houder:
Annès
  Provincie:
Overijssel
Datum:
zondag, 26 mei 2019
  Locatie:
Erf Pardies, Fleringen
Tijd:
10.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 45,00
  Website:

facebook.com/eeninnerlijkereis

Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

eeninnerlijkereisatgmail .com

EENMALIG - MAGISCHE ZONDAG OP ERF PARDIES - FLERINGEN

Wat ga je doen deze dag?

Je gaat 'spelen' met energie. Je gaat je eigen energie voelen en ontdekken, die van de ander en die van eigenlijk alles waarvan je het wilt gaan voelen. Wie weet kun je het zelfs wel gaan zien. Om jouw lichaam zit ook een energieveld ( aura genoemd) en hier kun je ook invloed mee uitoefenen op je omgeving en jezelf helpen om minder gevoelig te zijn voor prikkels van buitenaf of jezelf te beschermen. Dat ga ik je allemaal uitleggen.

'S middags gaat Fokke Penninga je kennis laten maken met wichelroedes. Ik ken Fokke al heel wat jaartjes en vroeger heb ik zijn zelfgemaakte wichelroedes in de winkel verkocht die ik ooit 7 jaar lang heb gehad in Meppel. Ook toen ben ik een paar keer met Fokke en een groepje mensen op pad geweest in de natuur met de wichelroede. Fokke kan je er héél veel over vertellen en je gaat met je eigen set wichelroedes ( bij de prijs inbegrepen), onder begeleiding van Fokke, ook weer van alles verkennen op het gebied van energie. Ik vind het fantastisch om te zien hoe wichelroedes reageren op energie, zelfs als je vragen stelt krijg je een reactie. Een wichelroede kan je ook bijvoorbeeld vertellen hoe oud een boom is. Echt gaaf.

Wil je graag meedoen met deze dag dan kun je je per mail aanmelden: eeninnerlijkereisatgmail .com.

De kosten voor deze dag zijn € 45,= inclusief koffie, thee, lekkers, lunch en je eigen wichelroede-set. Om 10.00 uur staat de koffie/thee voor je klaar op Erf Pardies. We zullen rond 16.00 uur afsluiten.

Hartegroet,
Annès