Evenement 19-02-20 : Massage ontmoetingsavond


Massage ontmoetingsavond

Houder:
Cursuscentrum de Schans, Jos Duchateau
  Provincie:
Vlaanderen
Datum:
woensdag, 19 februari 2020
  Locatie:
Opoeteren
Tijd:
19:00 tot 22:30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 20
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatkasteeldeschans .com

Massage Ontmoetingsavond

Ontmoetingsavond waarbij massages worden uitgewisseld

Vanaf de start van ons cursuscentrum Kasteel de Schans in 1994 heeft de Integratieve, dynamische en holistische massage een plekje gehad in ons programma.

Voor iedereen die de behoefte voelt om anderen te ontmoeten en samen massages uit te wisselen, zijn er op de Kasteel de Schans maandelijkse massage-ontmoetingsavonden.

Aanwezigheid in het contact is belangrijker dan ervaring

Ook als je nog geen massage-ervaring hebt en er wel graag kennis mee wil maken, ben je van harte welkom. We kunnen – als je daaraan behoefte hebt – samen kijken hoe we je wat handgrepen kunnen aanleren, zodat je er wat meer in kunt groeien. De kwaliteit van een massage wordt vooral bepaald door de mate waarin je aanwezig kunt zijn en de kwaliteit van de aanraking.

Omdat we in tweetallen werken (je masseert dus zelf en je wordt zelf ook gemasseerd), kan het voor degenen die wel massage-ervaring hebben een mooie gelegenheid zijn om nog eens te ervaren hoe het voelt om gemasseerd te worden.

Iedereen is welkom

Je kunt je 'per keer' aanmelden voor deze avond. Je geeft je tevoren – online of telefonisch - op bij het secretariaat van Kasteel de Schans. We starten om 19.30 uur en eindigen om ca. 22.00 uur.

De kosten van de avond kun je ter plekke contant afrekenen. Je kunt ook in één keer voor een reeks van zes avonden 80 euro betalen, dan heb je 22 euro voordeel.