Evenement 18-02-20 : Vrouwen in het veld


Vrouwen in het veld

Houder:
Cursuscentrum de Schans, Kerstin Achtenberg
  Provincie:
Vlaanderen
Datum:
dinsdag, 18 februari 2020
  Locatie:
Cursuscentrum de Schans, Opoeteren
Tijd:
19:30 tot 22:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 20
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatkasteeldeschans .com

Vrouwen in het Veld

Elke maand komen vrouwen een avond bij elkaar op Cursuscentrum de Schans. Om elkaar te zien en te horen met ons hart. Om samen te lachen en te huilen. Om samen te dansen, te zingen en om samen stil te zijn. Om met aandacht te 'Zijn' bij wat er in ons leeft op dat moment. Om de verbinding met elkaar te ervaren waaruit we kracht kunnen putten. Om elkaar te steunen en te voeden.

Welke Vrouwen?

Alle vrouwen vanaf 20 jaar die er naar verlangen om zich geborgen en gesteund te voelen door andere vrouwen. Vrouwen die zich daar helemaal comfortabel bij voelen en vrouwen die dat spannend vinden. Welkom!

Welk Veld?

Bert Hellinger (grondlegger van de familie-opstellingen) heeft het over het helend veld dat ontstaat tijdens een opstelling; een veld van verbinding. De kwantumfysica ontdekte het nul-punt-veld; een veld waarin alle mogelijkheden aanwezig zijn. Rumi (soefi wijsgeer uit de 13e eeuw) verwoordt het misschien wel het mooist: “Voorbij ideeën over goed en fout, daar is een veld. Daar ontmoet ik jou.“ Vooral dat veld, waar we elkaar kunnen ontmoeten vanuit ons hart, met alles wat we daarin tegenkomen. Welkom!

Aanvullende informatie

De avonden staan open voor iedere vrouw die een avond in dit veld wilt zijn met andere vrouwen. Met elkaar en voor elkaar. We delen wat we willen delen en ontdekken samen wat er die avond aandacht vraagt. Daarvoor hebben we alle kwaliteiten die Cursuscentrum De Schans biedt ter beschikking: de cursusruimten, het haardvuur, de yurt, het badje, het bos, de beek en vooral elkaar. We kunnen gebruik maken van allerlei methodieken zoals deelrondes, meditatie, opstellingen, lichaamswerk, maa het gaat vooral om het contact en de bedding bij elkaar.

  • Vanaf 19:15 uur word je ontvangen. Om 19:30 uur starten we en om 22:00 uur nemen we weer afscheid.
  • De kosten bedragen € 20,00 per avond. Contant en gepast betalen bij aankomst.
  • Je hoeft je niet te engageren voor een reeks avonden, maar vooraf inschrijven voor een avond is wel fijn zodat we weten hoeveel chocolade we op voorraad moeten hebben. Oh ja, en iets met administratie en maximum aantal deelneemsters per avond.

De avonden worden georganiseerd door Kerstin Achtenberg.